Overraskelseslaget i Eliteserien 2018 skriver på egen hjemmeside at Eek forlater klubben. Spilleren kom til Ranheim samtidig som trener Svein Maalen i 2013 og beskrives som en av de mest lojale og treningsvillige spillerne suksesstreneren har møtt.
– Det er en flott fyr som nå forlater Ranheim, sier Maalen til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14

Stygt beinbrudd

Eek hadde en kontrakt som gikk ut i slutten av 2018.
– Vi har hatt seks flotte år sammen med mange gode minner. Eek var en av nøkkelspillerne våre i de første årene han var hos oss, som dessverre fikk mye av sist sesong spolert på grunn av det stygge beinbruddet han pådro seg på trening i Abrahallen i fjor vinter, sier Maalen.
Forsvarspilleren var ute av spill i over et halvt år etter skaden.
30-åringen fikk kun én kamp for Ranheim denne sesongen. Den kom som innbytter i hjemmeseieren mot Kristiansund i 24. serierunde.
Eek har en fortid i Bodø/Glimt, Løv-Ham, Nybergsund og Steinkjer. I førstnevnte klubb fikk han Eliteserie-debuten. Totalt står han med tre kamper i Eliteserien, men har langt flere på nivå to.

Trolig retur til gamleklubben

Til Trønder-Avisa sier Eek at han gjerne ville bli værende i ett år til, men klubben skal ha hatt et ønske om å satse på yngre spillere.
– Jeg vil understreke at jeg har hatt det veldig bra i Ranheim og at det ikke er noe vondt blod mellom oss. Jeg har fått opplevd mye og det er kun positive ting å si om spillerne og folket i og rundt klubben, sier han.
Mye tyder på at det kan være Steinkjer som er hans neste stoppested.
– Det kan fort bli comeback for Steinkjer, ja, sier Karl Morten Eek til T-A.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03