Han pådro seg en leddbåndsskade i bortekampen mot Kristiansund 5. mai. Svaret på MR-bildene kom 9 .mai, og det ble konstatert at det dreide seg om det mediale leddbåndet og at det var av grad 2. Ifølge Norsk Helseinformatikk (NHI) kan en slik type skade holde spillere på sidelinjen i opptil 12 uker.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
I en pressemelding uttalte TIL-kapteinen følgende:
– Jeg blir ute i en liten periode, men kommer til å jobbe hardt for å være tilbake på banen så fort som råd, sier Wangberg.
Nå tyder ting på at opptreningen har gått på best tenkelige vis for 28-åringen.
Ifølge lokalavisen Nordlys trente han tirsdag, og håper på å være med mot Stabæk – som presenterte Jan Jönsson som ny trener – allerede mandag.
– Det har respondert bra og kneet kjennes brukbart ut. Dette var min første fotballøkt med laget, så jeg er litt spent på å se reaksjonen i morgen – men det kjennes veldig bra ut. Den fysiske formen kjennes også bra ut. Det ser lovende ut, sier Wangberg til Nordlys.
De skriver at også Jostein Gundersen trente tirsdag. Han har vært ute i et halvt år, og har fått noen minutter for TIL 2, men «må fortsatt ta steg mot A-lagsspill».
Tromsø har åpnet sesongen svakt, og ligger helt sist i Eliteserien med sju poeng etter ti kamper. Sarpsborg (ni kamper) og Stabæk (åtte kamper) ligger for øvrig på samme poengsum. Det er to poeng opp til Mjøndalen på trygg grunn.
Med også Runar Espejord og Mushaga Bakenga tilbake i troppen, nærmer seg Tromsø seg fulltallige.
– Vi går inn i en viktig periode nå, og vi har de spillerne vi har her nå og det er mitt fokus. Det føles egentlig som om overgangsvinduet har åpnet nå, siden vi får tilbake de spillerne som har vært borte de siste månedene eller det siste halvåret, sier TIL-trener Simo Valakari til Nordlys.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03