MOLDE/OSLO (Eurosport.no):
Skadeproblemer har gjort at Ulland Andersen så langt har tilbrakt langt flere timer i Molde-gymmen enn resten av lagkompisene.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Den tidligere Strømsgodset-spilleren har satt seg som mål å være 100 prosent klar til Mesterfinalen mot Rosenborg på Ullevaal Stadion 17. mars.
Før den tid skal MFK til Marbella for å spisse formen inn mot Eliteserie-sesongen.
Selv om han nok har vært flere timer på gymmen enn han skulle ønske, har Ulland Andersen også vært tilskuer på Molde-treninger og har sånn sett fått et inntrykk av hvor listen ligger.
(Saken fortsetter under podcasten):

– Han ser veldig bra ut

Der har han fått se at en tidligere lagkamerat fra tiden i Hødd virkelig har imponert. Det sier Ulland Andersen i Eurosports Eliteserie-podcast.
– Jeg har bare sett litt på, og kjenner Aursnes litt fra før og spilte med han i Hødd. Jeg synes han har tatt veldig, veldig store steg og ser veldig bra ut, sier Ulland Andersen.
– Det er mye bra spillere her, men jeg synes han imponerte meg litt, sier Molde-kanten.
Magnus Wolff Eikrem har naturligvis hatt mer tid på treningsfeltet med Aursnes det siste halvåret. Den tidligere Malmö-spilleren roser midtbanekollegaens løpskraft.
– Fredrik er en sånn spiller som går litt under radaren. Han er helt fantastisk for oss som spiller med han. Han løper, løper og løper. Han dekker alle mulige rom, sier Wolff Eikrem.
(Saken fortsetter under):

Større kamp om dødballene

Ulland Andersen har rukket å være Molde-spiller i en måned. Han sier at en av forandringene fra Strømsgodset til Molde er mentaliteten.
– Merker man litt nivåforskjellen?
– Du merker det litt på stadion, fasiliteter og litt sånne ting. Jeg synes kanskje det er en litt annen mentalitet her. Du merker det er en litt sånn vinnerkultur her. Det er kanskje litt flere som drar i samme retning, sier Moldes nummer 23.
En annen forskjell er at Ulland Andersen neppe er fus i alt på dødballer i sin nye klubb.
Wolff Eikrem, Kristoffer Haugen og nysignerte Martin Bjørnbak er blant de som ikke vil være statister når det er skuddhold.
– Jeg tror vi må skilte ut hvem som tar frispark fra hvilken plass, fleiper Wolff Eikrem, som legger til at det nok blir litt utskiftning i hvem som tar dødballene.
(Saken fortsetter under):

– Jeg er 26 år og har aldri vunnet noe

Ulland Andersen gikk til Hødd i 2013. Det betyr at han ikke fikk med seg cupfinaletriumfen fra 2012. I år hadde han muligheten med Strømsgodset i cupfinalen på Ullevaal, men der ble Rosenborg for sterke.
Nå vil han fylle opp premieskapet.
– Det er veldig mange gode fotballspillere når jeg ser meg rundt i garderoben. Det er mange som har vært med på mye og mange som har vunnet mye før. Det var litt av det jeg hadde lyst til å være en del av, sier den nye Molde-spilleren.
– Jeg er 26 år, har aldri vunnet noe eller spilt i Europa. Det er de tingene jeg har lyst til å oppleve, sier han.
Viser Ulland Andersen mer av dette i Molde?

Sjekk Ulland Andersens magiske frispark

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03