Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-keeper ute med brudd i fingeren: – Uflaks

Stian Thelen

Oppdatert 23/01/2019 klokken 13:52 GMT+1

Sondre Rossbach må ta det med ro fremover etter å ha pådratt seg et brudd i fingeren.

Sondre Rossbach

Foto: Scanpix

Odds keeper Sondre Rossbach er ute med skade. På trening tirsdag var 22-åringen skikkelig uheldig.
– Jeg fikk et brudd i fingeren. Det skjedde på trening tirsdag. Jeg må ta det litt med ro i en liten periode. Det er sånt som skjer for keepere med jevne mellomrom. Jeg var nede i hjørnet for å ta et skudd. Da hang fingeren igjen, og jeg fikk en uheldig bøy på den. Det var uflaks, sier Rossbach til Eurosport.no.
Keeperen er igang med forberedelsene til neste sesong og en skade er naturligvis svært uheldig. Men 22-åringen tror ikke bruddskaden vil sette ham nevneverdig tilbake eller gjøre et voldsomt utslag i forberedelsene inn mot en ny Eliteserie-sesong.
– Vi skal ta et kontrollbilde om en uke. Slike skader pleier ikke å være langvarig, men jeg må ta det litt med ro, sier Rossbach til Eurosport.no.
Til Varden, som omtalte saken først, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at de kan være aktuelt å hente inn en erstatter, uten at det kan koste særlig mye penger. Anders Klemensson står uten kontrakt, og kan være et av flere alternativ på vei inn.
– Med tanke på lørdagens kamp i Gøteborg kan løsningen være at Klemensson står en omgang og at vi kanskje får inn enn annen som står den andre omgangen. Alternativt blir han den eneste keeperen. Vi jobber videre med dette i dag og i morgen, sier Fagermo til Varden.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame