Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette er Haugesunds Bråtveit-erstatter

Nicholas Noreng

Oppdatert 23/03/2019 klokken 12:11 GMT+1

FKH hentet ny keeper.

Maciej Gostomski

Foto: Reuters

Den polske keeperen Maciej Gostomski har vært på prøvespill hos klubben de siste ukene og nå har han signert. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av både byen og klubben. Det var veldig enkelt å bli en del av spillergruppa når jeg var på besøk for en tid tilbake og klubben går en veldig spennende sesong i møte med blant annet spill i Europa som jeg ønsker å ta del i. Nå ser jeg bare frem til å komme i gang med sesongen og få en god treningshverdag sammen med mine nye lagkamerater, sier Kostomski til FKH.no.
Keepertrener Espen Skistad beskriver keeperen slik:
– Vi har hatt flere gode keepere på prøvespill i vinter, men Gostomski er den absolutt beste som har vært her og vist seg frem. Nå får vi litt forskjellige keepertyper i stallen den kommende sesongen. Maciej er en keeper med volum og stor rekkevidde som vil gi oss noe ekstra på dødballer, men han er også en keeper som er hurtig på strek. Han har rikelig med erfaring fra den øverste ligaen i Polen og snakker veldig godt engelsk - noe som er viktig i kommunikasjonen i trening og kamp.
Etter at Per Kristian Bråtveit forlot klubben til fordel for Djurgården tidligere i vinter har Haugesund vært på keeperjakt, og har tidligere hatt Axel Kacou, Ivan Čović og Jerome Prior på prøvespill uten at noen av de har fått kontrakt.
Gostomski tar med seg en lang karriere i den polske toppdivisjonen Ekstraklasa hvor han har spilt 75 kamper for tre forskjellige klubber.
Foran årets sesong signerte 30-åringen for Cracovia hvor han fikk elleve kamper før han brøt kontrakten sin i februar. Siden da har han vært kontraktsløs, men vært på prøvespill hos Haugesund de siste to ukene.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame