Fantasy-ekspert og sjefsprissetter av årets Eliteserien Fantasy, Jonas Bergh-Johnsen, har hatt som mål at det ikke skal finnes billige, «hemmelige» valg i årets spill. Her har han likefullt funnet noen utvalgte som kan krydre ditt lag i 2019.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Luc Kassi 6.0 millioner – Midtbane, Stabæk
En av ligaens største jokere for 2019-sesongen. Fikk ikke et eneste minutt grunnet en alvorlig skade i 2018, men året før leverte han forrykende 4 mål, 8 assists og 11 bonuspoeng på 1592 minutters spill for Stabæk. Bæringene er ventet i nedrykksstriden også i år, men om Kassi finner fram til god, gammel form bak eller til siden for Ohi og/eller Frank Boli kan det bli meget pent. Av naturlige årsaker ikke valgt av spesielt mange, men Kassi i form er rent Fantasy-gull.
I skrivende stund valgt av 0,7 %.
Sett denne? Saken fortsetter under:
Niklas Sandberg 6.5 millioner – Midtbane, FK Haugesund
23 år gamle Niklas Sandberg har hatt en berg-og-dalbane-karriere så langt. Manglende tillit i Sandnes Ulf, 11 mål og 10 målgivende for Ull/Kisa i en forrykende 2017-sesong, gikk til Start før fjoråret - der han ble en skuffelse med kun sju starter i Eliteserien – og nå har han fått fullført en lenge ønsket overgang til Haugesund. FKH ville hente ham allerede sommeren 2017, men nå gikk det altså i orden og om Sandberg kan få ut sitt offensive potensial under Jostein Grindhaug kan han bli denne sesongens David Akintola. Har vist glimt av storhet i treningskampene, men er foreløpig under radaren hos de aller fleste.
I skrivende stund valgt av 1.3 %.
Jonathan Lindseth 6.5 millioner – Midtbane, Sarpsborg
Var aldri en stor poengspiller i Mjøndalen, men Geir Bakke og Thomas Berntsen så noe i Jonathan Lindseth de mener kan få utvikle seg i Sarpsborg. Det betyr en av to ting: Fullklaff eller helbom. Har levert et knippe fra målgivende fra første minutt på venstrekanten og har vist prov på at han kan bli en kjempesuksess i Østfold. 6.5 er 1.0 mindre enn Ole-Jørgen Halvorsen og Kristoffer Zachariassen – og muligens det beste kjøpet fra Sarpborgs midtbane dersom han får tillit foran Kristoffer Larsen. Liten obs også på to unggutter til samme pris i 08: Jørgen Strand Larsen har hamret inn mål i vinter og nyankomne Boubacar Konte har fått merkelappen «mer lovende enn Krepin Diatta». Begge talentene koster også 6.5.
I skrivende stund valgt av 1.5 %.
Saken fortsetter under:
William Sell 4.0 millioner – Forsvar, Mjøndalen
Den anvendelige 20-åringen William Sell har havnet i laveste prisklasse fordi han mistet plassen sin i Mjøndalens forsvar i løpet av fjorårssesongen. Det har vært knyttet store forventninger til gutten med 13 u-landslandskamper for Norge, men konkurransen i MIFs solide forsvar er tøff. Dog: I treningskampen mot Skeid ble han drillet på høyrekant og svarte med nettsus. Samme rolle spilte han i serieavslutningen mot Florø i november i fjor, den gang med assist som resultat. Mjøndalen var meget gjerrige i fjor og om Sell kan karre seg til en plass på laget, enten det er som stopper, høyreback eller høyrekant så er han en billig vei inn i et potensielt godt forsvar.
I skrivende stund valgt av 1.4 %.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03