Populære sporter
All sport
Vis alt

Dårlig nytt for Oldrup Jensen og Odd – Fagermo fortsatt optimist

Stian Thelen

Oppdatert 14/08/2019 klokken 14:45 GMT+2

Fredrik Oldrup Jensen kan gå glipp av kampen mot Rosenborg, men Dag-Eilev Fagermo håper at midtbanespilleren blir klar etter en test lørdag.

Frerik Oldrup Jensen

Foto: Scanpix

Smellen Fredrik Oldrup Jensen fikk i kampen mot Kristiansund setter ham ut av spill på ubestemt tid, melder TA.
Spilleren fikk en smell i skulderen i søndagens kamp og har vært til røntgen denne uken. I første omgang kan kampen mot Rosenborg lørdag ryke. Spilleren skal testes før kamp samme dag, får Eurosport.no opplyst.
Odd ligger på en solid 3. plass i Eliteserien så langt og ligger an til en kamp om medaljer, men har Rosenborg hjemme, Molde borte og Bodø/Glimt hjemme. Tre enormt viktige kamper i toppen av tabellen. Til TA sier klubblege Ola Stamnes følgende:
– Han blir ute og mister definitivt Rosenborg-kampen. Og det kan være snakk om et par uker, men det er for tidlig å si. Etter hvert vil vi prøve å teipe opp skaden.
Oldrup Jensen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag morgen, men trener Dag-Eilev Fagermo skriver i en SMS til Eurosport.no at det dreier seg om en leddbåndskade og håper spilleren kan være med mot Rosenborg.
– Ikke noe alvorlig. Ett leddbånd i skulderen som er litt strekt.
Midtbanespilleren har vært en svært viktig brikke i laget til Fagermo og forlenget nylig låneavtalen med klubben ut sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame