Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Her er Moldes nye midtstopper

Oppdatert 17/01/2019 klokken 15:36 GMT+1

Bodø/Glimts kaptein Martin Bjørnbak er klar for Molde.

Bjørnbak

Foto: Other Agency

Foto: Molde FK
Tidligere torsdag meldte Eurosport.no at mye tydet på at Martin Bjørnbak ble Molde-spiller. Etter det Eurosport.no kjente til var forsvarsspilleren i Molde for å fullføre en overgang til klubben og gjennomføre en medisinsk sjekk.
Litt senere ble han presentert i en pressemelding fra klubben. Han har signert en avtale på fire år med Molde.
– Martin Bjørnbak er en spiller som komplementerer resten av troppen vår veldig godt. Han har rett alder og erfaring som passer godt for oss i den fasen vi er i. Han er en leder og som spiller har han utviklet seg veldig i Bodø/Glimt, og vi ønsker å være med å utvikle han enda mer her i Molde, sier hovedtrener Erling Moe til moldefk.no.
Klubben ønsket å ha ham på plass innen fredag ettersom klubben reiser på treningsleir til Spania den dagen.
Sportslig leder i Bodø/Glimt Aasmund Bjørkan ville tidligere på dagen ikke si noe om klubber, men bekreftet at spilleren var på vei bort.
– Mye tyder på at Martin er på vei bort. Slik er fotballen. Martin har gjort en kjempejobb i Glimt og går han videre nå, er det ok for alle. Vi får se hva som skjer. I fotball er ingenting klart før det er klart, sier Bjørkan til Eurosport.no.
Etter det Eurosport.no kan erfare skal en overgangssum ligge på omkring fem millioner, med en totalramme på ca. syv – avhengig av antall kamper.
Molde skal ha ønsket seg spilleren i lengre tid og sommeren 2018 skal klubben ha bydd åtte millioner kroner for ham, men det var ikke nok for Glimt til å slippe kapteinen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame