• Se returoppgjøret mellom Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Det ble meldt på en pressekonferanse på Brakka tirsdag ettermiddag.
– Jeg er veldig glad for å komme tilbake til denne fantastiske klubben. Samtidig tror jeg det var bra å være litt ute og se litt ting utenfra. Jeg spilte her lenge og bryr meg veldig mye om klubben og jeg gleder meg til å begynne og å bidra med det jeg kan, sa Dorsin til den oppmøtte pressen på Brakka.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Han utelukker ikke å hente tilbake tidligere Rosenborg-spillere og sa at han har vært agent for blant annet Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Ole Sælnes.
– Om de oppfyller kriteriene som jeg sa tidligere. Altså om de er sultne, vil hjem og om det finnes plass, svarte han.
På spørsmål om hva han tenker om sesongen sa han:
– Det er vanskelig å svare på når man ikke er helt inne i det. Jeg tror at det har vært en framgangsrik periode tidligere og så kommer det litt nedtur, det er litt sånn naturen er. Hvorfor det er slik må jeg få sette meg inn i.

Ansatt på fast basis

Han tar over rollen som sportssjef i klubben etter at Stig Inge Bjørnebye ga seg med umiddelbar virkning 14. november.
– Vi er glad for å stå her i dag og presentere Micke som ny sportslig leder i Rosenborg. At valget falt på han er forholdsvis enkelt, han er en Rosenborger, har 400 kamper, det er bare fire år siden har var i garderoben der selv, han er er utdannet jurist og har jobbet med spillerlogistikk, sa daglig leder Tove Moe Dyrhaug, da han ble presentert.
Dorsin er ansatt i fast stilling.
– Vi var enig om fast ansettelse var best for sportslig leder, sier Dyrhaug.
Det var Adresseavisen som først meldte at den tidligere kapteinen var enig med klubben, før Rosenborg innkalte til pressekonferanse tirsdag.
Svenske Dorsin fikk med seg 402 kamper og scoret 31 mål for Rosenborg. Han var i klubben i to omganger i 2004-07 og 2008-16. Han tok fem serietitler med RBK og en kongepokal.
Trønderne avslutter årets sesong med Europa League-kampen borte mot PSV kommende torsdag, hovr Dorsin også blir med.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03