• Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Denne sesongen har Levi vært på utlån i svenske Elfsborg og spilt 25 kamper i Allsvenskan, for laget som ble nummer åtte i serien i 2019. Hans kontrakt med Rosenborg varer ut 2021-sesongen, og han skal etter planen returnere til Trondheim i januar.
Nå avslører RBK-trener Eirik Horneland overfor Adresseavisen at de har mottatt et bud på 23-åringen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
– Levi er tilbake her i januar. Det har vært konkret interesse for han nå i vinter. Det er en klubb som har lagt inn bud på han. Jeg vil ikke navngi klubben, på grunn av respekt for dem. Jeg forventer å se Levi på Lerkendal i januar, sier Horneland til avisen, som erfarer at det er nettopp Elfsborg som har lagt inn budet.
Til den svenske nettsiden Fotbollskanalen.se forteller Levi at han kjenner til interessen fra den svenske klubben.
– Jaja, det er klart. Jeg trives veldig bra der. Det var opp og ned i år, jeg fikk jo en skade. Jeg har trivdes veldig godt i klubben, og det er klart at det har noe å si, sier Levi til nettsiden.
Ifølge Expressen har også Hammarby vist interesse for spilleren. Det hevder han imidlertid å ikke kjenne til selv.
– Nei, det vet jeg faktisk ingenting om selv. Jeg har ikke hørt noen ting. Det eneste jeg vet er at Elfsborg er interessert. Ellers vet jeg ikke. Det er ikke sånn at jeg er klubbløs heller, for jeg tilhører Rosenborg og skal til dem, sier Levi til Fotbollskanalen.
Svensken scoret fem mål og assisterte fire scoringer for Elfsborg i 2019. I Rosenborg-trøya har den offensive spilleren spilt 50 kamper, scoret syv mål og stått for seks målgivende pasninger etter at han kom til klubben i 2017.
Torsdag spiller Rosenborg sin siste kamp for sesongen, borte mot PSV i gruppespillet av Europa League.
  • Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03