• Se Hornelands første RBK-kamp på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1 med avspark fredag kl. 21.00: Sikre deg tilgang her
FARO/OSLO (Eurosport.no):
Forrige uke meldte New York City Soccer News at Rosenborg ønsker Jo Inge Berget. Kort tid etter ble det klart at kontrakten hans med New York City FC ble terminert og han står nå uten klubb.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Også Adresseavisen skal sitte på informasjon om at Rosenborg ønsker å hente han til klubben. Rosenborg-trener Eirik Horneland innrømmer at det er en spiller som kan være interessant.
– Ja, det kan han fort være. Jo Inge er en flott spiller som er ledig på markedet. Så får vi se på behovene og om det kan passe både sportslig og økonomisk eventuelt, sier Horneland til Eurosport.no.
– Hvor er dere i den prosessen nå?
– Nei, vi er ikke så tungt inne i den prosessen foreløpig, så får vi se om vi skal melde oss på.
– Jeg har veldig fokus på de som er her og veldig fokus på at vi skal gjøre de bedre. Så får vi se om vi er nødt til å gjøre noen grep i logistikken underveis, legger han til.
Ifølge den svenske avisen Fotbollskanalen kan også Bergets gamleklubb, Malmö være et alternativ.
– Jo Inge Berget er alltid interessant for Malmö FF, sier Malmös sportssjef Daniel Andersson til Fotbollskanalen.
Se intervjuet med Horneland her (saken fortsetter under):

– Det kan fortsatt skje ting

Torsdag ble det klart at Issam Jebali er solgt til den saudiarabiske klubben Al Wehda. Tidligere i januar har også Matthías Vilhjálmsson gått til Vålerenga. Horneland anser det som uproblematisk.
– Det kan fortsatt skje ting, men vi er veldig godt fornøyd med den troppen som er her. Vilhjalmsson gikk til Vålerenga. Han har vært en fantastisk bidragsyter for Rosenborg i mange år, men nå skal han jobbe for Vålerenga. Jebali ville til Saudi-Arabia og det er helt uproblematisk, sier RBK-treneren.
– Ser du for deg at flere spiller forsvinner?
– Nei, jeg tror vi begynner å nærme oss en tropp. Så får vi se om det kan komme inn et nytt ansikt underveis.
Fredag kveld venter den første skikkelige testen for Hornelands Rosenborg når Europa League-klubben Slavia Praha venter. Her kan du lese hvem som starter i Hornelands første kamp.
  • Se Hornelands første RBK-kamp på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1 med avspark fredag kl. 21.00: Sikre deg tilgang her
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03