Populære sporter
All sport
Vis alt

Avslører hvilken Eliteserie-spiller han beundrer

Stian Thelen

Publisert 02/02/2019 klokken 12:35 GMT+1

Jörgen Lennartsson legger ikke skjul på at liker Moldes nysignering Martin Bjørnbak, men mener det hadde vært sjanseløst å hente ham til Lillestrøm.

Jörgen Lennartsson

Foto: Scanpix

– Jeg liker han Bjørnbak så inni helvete godt, sier Jörgen Lennartsson i Eurosports Eliteserie-podcast.
Lillestrøm-treneren er gjest i den ferskeste episoden av podcasten. Der åpner han opp om hvem han tror vil utfordre Rosenborg om seriegullet kommende sesong. Den svenske treneren legger ikke skjul på at han tror Molde blir sterke i 2019, mye på grunn av et sterkt overgangsvindu.

– En riktig spiller av de å signere

Klubben har blant annet hentet Erling Knudtzon, Fredrik Sjølstad, Eirik Ulland Andersen og Martin Bjørnbak.
– Molde kommer til å utfordre Rosenborg om gullet. Om Thomas Berntsen treffer like bra med sine kjøp i år som han har gjort tidligere, tror jeg Sarpsborg 08 kan utfordre Rosenborg. Brann har jeg for dårlig oversikt over nå, spesielt spillere ut og inn. De kan jeg ikke si så mye om. Men Molde som utfordrer? Absolutt, sier svensken, og fortsetter:
– Bjørnbak liker jeg godt. Det var en riktig spiller av de å signere. Med den satsingen Molde gjør med de spillerne de har hentet, er det klart at de skal være med å kjempe i toppen.
Se hele podcasten med Lennartsson her. Saken fortsetter under videoen:

– Umulig å hente ham

Men selv om han ikke legger skjul på at han er fan av Bjørnbak, forklarer LSK-treneren at det aldri var aktuelt å hente ham til Lillestrøm. Etter det Eurosport.no kjenner til lå overgangssummen på rundt fem millioner, med en totalramme på ca. syv – avhengig av antall kamper.
– For visse klubber er det umulig å kjøpe spillere fra andre Eliteserie-klubber, mens for andre er det ikke umulig. For Lillestrøm ville det vært helt umulig å snuse på en spiller som Bjørnbak.
Molde hentet også Erling Knudtzon, som kom fra LSK. Lennartsson håper at angriperen kan blomstre i Molde-drakten og tror det blir spennende for ham å komme i et nytt miljø.
– Erling er ett av de fineste menneskene jeg har jobbet med. Han er utrolig profesjonell. Han vil alles beste og er en ekstrem lagspiller. Men det var litt rundt overgangen og situasjonen med skader, som gjorde at hans prestasjoner ikke var på det nivået, som det har vært tidligere. Det tror jeg han selv synes også. Men han taklet det eksepsjonelt bra. Han er en fantastisk bra gutt og han vil alltid være velkommen tilbake her.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame