Søndagens kamp mot Lillestrøm kan ryke for Stabæks midtstopper Vadim Demidov. Torsdag måtte han gå av treningen etter 30 minutter.
På fredagens økt trente han alternativt. Stabæks fysioterapeut Erik Moen har et håp om at midstopperen kan rekke kampen.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Demidov trente ikke for fullt i dag, men fikk et individuelt program. Vi må avvente til i lørdag med å si hvordan økten hans ser ut da. Han er er ikke utelukket til kamp, men vi kan ikke si så mye mer med tanke på situasjonen vi nå står i, sier Moen til Eurosport.no.
– Hva slags skade er det snakk om?
– Han fikk en kjenning i leggen.
Søndagens kamp er svært viktig for begge lag som befinner seg i bunnstriden. Lillestrøm ligger under streken med 22 poeng ett poeng opp til Start, Stabæk og Stømsgodset som ligger på henholdsvis kvalifiseringplass og trygg grunn.
Stabæk kan derfor få en fire poengs luke ned til Lillestrøm med seier, samtidig som de risikerer å bli passert av Lillestrøm om de gulkledde skulle stikke av med seieren. 31 år gamle Demidov har med sin rutine vært viktig i årets unge Stabæk-lag og det vil derfor være et tap for laget om midtstopperen ikke skulle bli klar.
I Før Runden-programmet var trener Henning Berg usikker på om Demidov ble klar.
– Vi regner med at han blir klar og vi vil ha alle våre spillere tilgjengelig. Så har vi god back up om han ikke blir klar, sa Stabæk-treneren til Eurosport.
Sett denne?
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09