• Sandefjord - Vålerenga lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og MAX
Vålerenga-spiss Fitim Azemi må gjennom en operasjon i ankelen, skriver klubben på egen hjemmeside.
– Azemi har slitt med venstre ankel over en periode, og selv med behandling de siste ukene, har ikke dette ført til vesentlig bedring, skiver Vålerenga.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
15. mai skal spissen opereres og blir trolig borte i noen uker før han er tilbake for fullt.
Azemi har tre innhopp i Eliteserien så langt denne sesongen, men har ikke vært på banen siden kampen mot Årvoll i første runde av cupen. Da scoret han to mål i storseieren.
Det var i fjor sommer spissen vendte tilbake til norsk fotball og signerte for Vålerenga etter et kort og lite vellykket opphold i den israelske klubben Maccabi Haifa. Det ble ikke den beste starten på oppholdet i Vålerenga. Da han skulle starte opptreningen i klubben ble han allerede matforgiftet første kveld da han var tilbake i Oslo.
– Jeg kom til Ullevaal i halv ett-tiden på dagen, og så hadde jeg avtalt med kjæresten og noen venner at vi skulle ut og spise middag for å feire overgangen. Etter å ha kommet hjem skjedde det et eller annet, for jeg ble bare skikkelig dårlig midt på natten. De neste fire dagene var litt «black out», for jeg klarte verken å holde på mat eller vann. Det var litt vemodig at det skjedde akkurat da, men heldigvis var det bare fire dager, sa han til Eurosport.no i september 2017.
Azemi står derfor med ti innhopp i Eliteserien for Vålerenga.
  • Sandefjord - Vålerenga lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27
Eliteserien
Slo tilbake med seier etter «helvetesuke»
15/08/2021 PÅ 19:53