• Sandefjord - Vålerenga lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og MAX
Vålerenga-spiss Fitim Azemi må gjennom en operasjon i ankelen, skriver klubben på egen hjemmeside.
– Azemi har slitt med venstre ankel over en periode, og selv med behandling de siste ukene, har ikke dette ført til vesentlig bedring, skiver Vålerenga.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
15. mai skal spissen opereres og blir trolig borte i noen uker før han er tilbake for fullt.
Azemi har tre innhopp i Eliteserien så langt denne sesongen, men har ikke vært på banen siden kampen mot Årvoll i første runde av cupen. Da scoret han to mål i storseieren.
Det var i fjor sommer spissen vendte tilbake til norsk fotball og signerte for Vålerenga etter et kort og lite vellykket opphold i den israelske klubben Maccabi Haifa. Det ble ikke den beste starten på oppholdet i Vålerenga. Da han skulle starte opptreningen i klubben ble han allerede matforgiftet første kveld da han var tilbake i Oslo.
– Jeg kom til Ullevaal i halv ett-tiden på dagen, og så hadde jeg avtalt med kjæresten og noen venner at vi skulle ut og spise middag for å feire overgangen. Etter å ha kommet hjem skjedde det et eller annet, for jeg ble bare skikkelig dårlig midt på natten. De neste fire dagene var litt «black out», for jeg klarte verken å holde på mat eller vann. Det var litt vemodig at det skjedde akkurat da, men heldigvis var det bare fire dager, sa han til Eurosport.no i september 2017.
Azemi står derfor med ti innhopp i Eliteserien for Vålerenga.
  • Sandefjord - Vålerenga lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53