• Se Strømsgodset - Stabæk søndag 11. mars klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
I januar kom det fram at en klubb fra utenlandsk liga hadde lagt inn bud på rundt ti millioner på Stabæks 18 år gamle Hugo Vetlesen. Både klubben og midtbanespilleren avslo raskt. Fredag ettermiddag signerte han i stedet en ny kontrakt med bærumsklubben - som binder ham til klubben ut 2021-sesongen. Det bekrefter Stabæk på sine nettsider.
– Jeg har det veldig bra i Stabæk. Det er en fin spillergruppe, og jeg fikk mye spilletid i fjor. Jeg håper å fortsette den gode stimen i år, sier Vetlesen til Stabak.no.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52

Vil forbedre

Vetlesen fikk sin debut for Stabæk i Eliteserien i fjor, og han var da den første spilleren født etter år 2000 til å starte en Eliteserie-kamp. Han imponerte mange, og i år håper han å levere enda bedre.
– Jeg har tenkt å forbedre tallene mine, score mål og levere flere assist. I løpet av vinteren har jeg også tatt enda større steg defensivt, fått mer muskler på kroppen og flytter beina raskere. Jeg håper å ta nye steg i år, sier Vetlesen til klubbens nettsider.
Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, har pekt ut Vetlesen som ett av talentene man bør se opp for i årets sesong. Men noen har nok merket seg talentet til 18-åringen allerede, ettersom han spilte hele 23 kamper fra start i 2017.
Stabæk møter Strømsgodset borte i åpningsrunden, søndag kl. 18.00. Kampen ser du på Eurosport Player og MAX.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55