Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær svarer på kritikken: – Ikke slik jeg tenker

Oppdatert 22/06/2018 klokken 18:58 GMT+2

Christian Gauseth mener Molde lider under for hyppige formasjons- og spillerbytter. Det avfeier Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

MOLDE/OSLO (Eurosport.no):
Før Moldes tap mot Kristiansund forrige serierunde stilte Eurosports Eliteserie-ekspert seg spørrende til måten Ole Gunnar Solskjær stadig endret på startoppstillingen og formasjonen.
– Det er rart at man ikke kan sette et lag. For meg, som er så avhengig av å kjenne de rundt meg på banen godt, så synes jeg det er rart. De stiller jo nye lag hele tiden, uttalte Mjøndalen-spilleren, og la til:
– Jeg tror de lider mye under dette. Det er hele tiden forskjellige typer, og det virker som at man leter etter noe nytt hele tiden. Jeg mener de heller burde satse på de spillerne og relasjonene man mener er best.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær forteller at han ikke har planer om å endre på klubbens filosofi.
– Det er alltid sånn i starten av en sesong at du må ha mange spillere som holdes i gang, slik at man etter hvert får et klarere bilde av av hvem som passer sammen. Slik bygger vi relasjoner, sier Solskjær til Eurosport, og legger til:
– Vi har gitt mange spillere sjansen. Noen har tatt den, mens andre ikke har gjort det. Da blir det lettere å kjøre inn et lag i tiden som kommer sier han.
– Er det slik at du leter etter en ellever?
– Nei, det er ikke slik vi tenker. Vi har kanskje tuftet filosofien vår de siste syv-åtte årene på at vi er nødt til å utvikle spillere, og vi er nødt til å selge. Da må vi også ha spillere klare til å komme inn. Derfor kan du ikke ha elleve mann tidlig også blir laget slik. Det er ikke slik jeg har tenkt her i Molde, forklarer han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame