– Jeg har ikke vært i Malmö, og jeg har heller ikke hatt samtaler eller kontakt med klubben der. Jeg trives i Molde og vil være her. Det er en utfordrende oppgave nå, men dette skal vi snu. Om det er en klubb som tar kontakt med meg, så vet Bjørn Rune (Gjelsten), Kjell Inge (Røkke) og Øystein (Neerland) det. Selv om det har gått trått med oss i det siste, er jeg enda mer motivert for å snu det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Torsdag skrev den svenske avisen Expressen om at Malmö FF er på jakt etter ny trener, og Moldes Ole Gunnar Solskjær skal være høyt oppe på ønskelisten.
UEFA Europa Conference League
Brynhildsen briljerte igjen: – De skal hvertfall få tømme lommeboka
12 TIMER SIDEN
Fredag skrev en annen svensk avis, Aftonbladet, at nordmannen har vært på stadion og hatt møter med MFF-ledelsen. Den sportslige ledelsen skal dessuten ha hatt møter med deler av spillergruppen der Solskjærs navn har vært diskutert.
I følge Moldes daglige leder, Øystein Neerland, har ikke klubben hørt noe fra svenskene.
På spørsmål fra RBnett.no svarer Solskjær at dette ikke er mer enn rykter.
– Nei, men jeg vet ikke hvem de er interesserte i. Du blir vant til at navnet ditt kommer opp, sier han til avisen.
Malmö var forhåndsfavoritter til å ta Allsvenskan-gullet før sesongen, men har havnet helt nede på 9. plass etter en svak seriestart.
Malmö skal ifølge Fotbollskanalen også ha vært i kontakt med Olof Mellberg om trenerjobben. Han har blant annet spilt for Aston Villa og vært kaptein for det svenske landslaget.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53