– Jeg har ikke vært i Malmö, og jeg har heller ikke hatt samtaler eller kontakt med klubben der. Jeg trives i Molde og vil være her. Det er en utfordrende oppgave nå, men dette skal vi snu. Om det er en klubb som tar kontakt med meg, så vet Bjørn Rune (Gjelsten), Kjell Inge (Røkke) og Øystein (Neerland) det. Selv om det har gått trått med oss i det siste, er jeg enda mer motivert for å snu det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Torsdag skrev den svenske avisen Expressen om at Malmö FF er på jakt etter ny trener, og Moldes Ole Gunnar Solskjær skal være høyt oppe på ønskelisten.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Fredag skrev en annen svensk avis, Aftonbladet, at nordmannen har vært på stadion og hatt møter med MFF-ledelsen. Den sportslige ledelsen skal dessuten ha hatt møter med deler av spillergruppen der Solskjærs navn har vært diskutert.
I følge Moldes daglige leder, Øystein Neerland, har ikke klubben hørt noe fra svenskene.
På spørsmål fra RBnett.no svarer Solskjær at dette ikke er mer enn rykter.
– Nei, men jeg vet ikke hvem de er interesserte i. Du blir vant til at navnet ditt kommer opp, sier han til avisen.
Malmö var forhåndsfavoritter til å ta Allsvenskan-gullet før sesongen, men har havnet helt nede på 9. plass etter en svak seriestart.
Malmö skal ifølge Fotbollskanalen også ha vært i kontakt med Olof Mellberg om trenerjobben. Han har blant annet spilt for Aston Villa og vært kaptein for det svenske landslaget.
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26