Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær: – Jeg har ikke vært i Malmö

Marte Nyløkken Helseth

Publisert 25/05/2018 klokken 21:10 GMT+2

Ole Gunnar Solskjær benekter at han har vært i møter med Malmö.

Solskjær

Foto: Scanpix

– Jeg har ikke vært i Malmö, og jeg har heller ikke hatt samtaler eller kontakt med klubben der. Jeg trives i Molde og vil være her. Det er en utfordrende oppgave nå, men dette skal vi snu. Om det er en klubb som tar kontakt med meg, så vet Bjørn Rune (Gjelsten), Kjell Inge (Røkke) og Øystein (Neerland) det. Selv om det har gått trått med oss i det siste, er jeg enda mer motivert for å snu det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Torsdag skrev den svenske avisen Expressen om at Malmö FF er på jakt etter ny trener, og Moldes Ole Gunnar Solskjær skal være høyt oppe på ønskelisten.
Fredag skrev en annen svensk avis, Aftonbladet, at nordmannen har vært på stadion og hatt møter med MFF-ledelsen. Den sportslige ledelsen skal dessuten ha hatt møter med deler av spillergruppen der Solskjærs navn har vært diskutert.
I følge Moldes daglige leder, Øystein Neerland, har ikke klubben hørt noe fra svenskene.
På spørsmål fra RBnett.no svarer Solskjær at dette ikke er mer enn rykter.
– Nei, men jeg vet ikke hvem de er interesserte i. Du blir vant til at navnet ditt kommer opp, sier han til avisen.
Malmö var forhåndsfavoritter til å ta Allsvenskan-gullet før sesongen, men har havnet helt nede på 9. plass etter en svak seriestart.
Malmö skal ifølge Fotbollskanalen også ha vært i kontakt med Olof Mellberg om trenerjobben. Han har blant annet spilt for Aston Villa og vært kaptein for det svenske landslaget.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame