FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
– Han skal gi meg input på det meste i spillestrukturen. Se hva vi kan gjøre bedre for å finne fram til vinneroppskriften igjen, sier HBK-trener Frode Lafton til Ringerikes Blad.
Norges mest suksessfulle landslagstrener, Egil «Drillo» Olsen, skal følge PodtNord-laget Hønefoss ut sesongen, både på Aka arena og i enkelte bortekamper.
VM
Mbappé-valg irriterer VM-sponsor – FIFA bøtelegger stjernen
3 TIMER SIDEN
Ringerikes Blad skriver at 76-åringen skal bidra med tips og innspill for å bedre struktur og spill i Hønefoss som har fått en brutal start på sesongen i 2. divisjon. Etter seks spilte kamper ligger klubben på nedrykksplass med kun ett poeng.
– I samtalene vi har hatt, er han klar på at vi må bli mer kyniske i det vi foretar oss ute på banen. Mer tempo i overganger, mer ærgjerrighet i alt vi gjør, er hans første beskjeder i samtalene vi har hatt så langt, forteller Lafton til avisen.
I følge Lafton skal Drillo ha fulgt kampen mellom Moss og Hønefoss, men han får ikke muligheten til å følge laget i lørdagens kamp mot Bærum.
Dette betyr altså at Drillo skal følge et lag som er i samme divisjon som Per-Mathias Høgmos menn, mannen som tok over som landslagssjef da Drillo fikk den kontroversielle beskjeden om å fratre stillingen i 2013.
Høgmo og Fredrikstad ligger etter seks spilte kamper på en fjerdeplass i PostNord-ligaen avdeling 1. Med sine elleve poeng ligger de fire poeng bak Raufoss som topper tabellen og dermed innehar opprykksplassen i skrivende stund.
Fotball
Flørtet med FFK om mulig retur - nå har klubbhelten bestemt seg
6 TIMER SIDEN
Fotball
Medier: Ronaldo klar for ny klubb - blir verdens best betalte idrettsutøver
7 TIMER SIDEN