• Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
OSLO/TRONDHEIM: (Eurosport.no): – Det var en tøff pause, sier Issam Jebali til Eurosport.no.
Selv om det har vært landslagspause har det vært alt annet en pause for RBKs sommersignering. Jebali har vært med det tunisiske landslaget på samling og kamp. Det involverte en rimelig heftig reiserute for angriperen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi har reist mye sammen med landslaget. Det er selvfølgelig gøy, men jeg er litt trøtt etter en lang reise.

– Jeg har ikke likt det

– Du har reist mye, kan du si litt om ruten?
– Det er langt. Fra Tunisia til Sør Afrika tar det tolv timer. Tolv timer frem og tilbake. Så har jeg vært innom Oslo, Frankfurt, Tunisia og Trondheim. Jeg har reist en del. Jeg har ikke likt det, men jeg må akseptere det.
– Det er gøy å spille for landslaget. Som fotballspiller er det bra for karrieren å spille på landslaget, fortsetter Jebali.
RBK-sjef Rini Coolen er ikke nevneverdig bekymret for at Jebali eller andre spillere som har vært borte på landslagsoppdrag ikke skal være klar til søndagens storkamp mot Vålerenga.
– Jeg tror det går bra. Det positive er at det er fint å ha spillere på landslagsoppdrag. Det betyr at du har gode spillere og at de spiller på landslaget. Det er det vi vil ha i Rosenborg. Vi må håndtere situasjonen. Noen har spilt en del kamper. Noen har litt mindre spilletid, men har reist en god del. Som Jebali. Reising har en del å si. Han var litt trøtt torsdag og i dag, men det blir bra i løpet av de neste dagene, sier Coolen.
  • Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne ukens podcast?

– Håper å være klar til søndag

På fredagens trening ble Jebali drillet i det som så ut til å være førsteelleveren. RBK-angriperen er klar til å bidra på søndag mot Vålerenga.
– Jeg er litt sliten, men jeg gjør alt for å restituere oss raskt fordi det er en viktig kamp på søndag. Jeg håper å være klar til søndag. Jeg må være det, selv om jeg er litt trøtt.
Men søndagens motstander har han ikke hørt så alt for mye om.
– Jeg vet ingenting, sier Jebali, og ler:
– Jeg har hørt at det er et sterkt lag. Det en en tøff bortekamp. I alle de Eliteserie-kampene jeg har spilt har det vært tøft. Vi drar der for å kjempe om tre poeng. Det er det viktigste.
  • Supersøndag: Se Vålerenga - Rosenborg klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne ukens Før Runden?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09