Populære sporter
All sport
Vis alt

Ranheim-sjef med stikk til Brann etter skandalekampen

Jonas Moen Rye

Oppdatert 29/10/2018 klokken 11:43 GMT+1

Ranheims Frank Lidahl tok til sosiale medier for å gjøre narr av Brann søndag kveld. Også RBK-spiss Erik Botheim sendte stikk til sine gullrivaler.

Lidahl-stikk

Foto: bilde

Rosenborg gikk seirende ut av seriefinalen mot Brann i Bergen søndag kveld.
På en bunnfrossen bane gjordd trønderne det de hadde kommet for, og tok med seg tre poeng hjem etter scoringer av Samuel Adegbenro og Mike Jensen.
Etter kampen fikk naturlig nok baneforholdene mye oppmerksomhet. At Brann-leiren ikke hadde slått på varmekablene tidlig nok, fikk flere til å reagere.
Frank Lidahl var en av dem. Ranheim-lederen husker godt hvordan åpningskampen mot Brann i mars ble utsatt på grunn av frost på EXTRA Arena, og lot ikke muligheten gå fra seg søndag kveld.
Med hentydning til gressmatten i Bergen skrev Lidahl følgende:
– Hærli med 3 nye poeng mot LSK! Årets mål i Eliteserien av Løken og alt. Passe mykt og fint kunstgress på Extra Arena 28.oktober (Foto fra arkivet 10.mars).
Bildet viste hvordan banemannskapet jobbet for å jevne ut den humpete kunstgressbanen foran Ranheim-Brann, en kamp som til slutt måtte flyttes.
En avgjørelse Lidahl den gang var svært uenig i.
– På den ene siden er det er veldig emosjonelt. Det var utsolgt og klubbens store festdag som stod foran oss, så velger dommeren å ta den beslutningen. Vi, vår trener og vårt medisinske team, mener det er fullt forsvarlig å spille her, sa han til Eurosport.no.
Også RBK-spiller Erik Botheim tok i bruk Twitter etter søndagens seier mot gullrivalene.
18-åringen, som selv ikke var med i troppen, la ut et bilde av en RBK-logo festet på tegneseriefiguren Hulken, og en Brann-logo på en mus – et stikk til styrkeforholdene mellom klubbene.
Med seieren skaffet Rosenborg seg en luke på fem poeng ned til Brann på 2. plass når tre serierunder gjenstår. Det skal med andre ord mye til for at Rosenborg ikke skal kunne feire sitt fjerde seriemesterskap på rad i løpet av få uker.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame