Populære sporter
All sport
Vis alt

Motbeviste kritikerne: – Folk har snakket mye

Publisert 12/03/2018 klokken 22:19 GMT+1

Strømsgodsets Marcus Pedersen liker at folk prater om ham.

Marcus Pedersen

Foto: Scanpix

OSLO/DRAMMEN (Eurosport.no): Han kunne nesten ikke drømt om en bedre start på sesongen. Søndag scoret Pedersen to mål i sesongåpningen for Strømsgodset mot Stabæk.
Et skikkelig svar til de som har tvilt på spissen før sesongen.
– Jeg var vel ganske bestemt på at jeg skulle ut å vise meg fra start. Folk har snakket mye og lurt på om jeg ikke er der jeg skal være. Det var deilig å komme i gang med en gang. Men det var litt surt at vi ikke tok tre poeng, når jeg scoret to. Jeg kunne scoret tre også, sier Pedersen til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Pedersen-dobbel reddet Godset fra pinlig Eliteserie-åpning

– Liker at folk prater om meg

– Blir du litt trigget av den praten fra folk?
– Ja, jeg blir kanskje det. Jeg liker at folk prater om meg, sier Pedersen, og smiler.
I vinter hentet Godset inn Mos. Spissen som scoret 16 mål for Aalesund som rykket ned. Det er hard konkurranse om plassen helt på topp, men Pedersen lar seg ikke affisere av det.
– Jeg må jo bevise at jeg kan score mål uansett hvem som er bak meg. Som jeg har sagt tidligere så er Mos en sterk utfordrer og jeg må være på hele tida for at jeg skal starte, så – jeg har begynt, sier spissen.
Saken fortsetter under videoen:

Vil score på én av tre

– Konkurransen kan også være positiv for dere?
– Jada. På slutten av kampen spilte vi sammen og, det kan være mange muligheter fremover. Vi må i alle fall opp et par hakk hvis vi skal være med i toppen, svarer Pedersen.
Før sesongen la ikke 27-åringen skjul på at han ønsker seg et nytt utenlandsopphold. Om det skal skje må han levere på banen, og har store forventninger til seg selv i årets sesong.
– Jeg forventer at jeg skal være like påskrudd som jeg var i dag, og får jeg sjansene skal. Jeg score. Jeg skal score på én av tre i hvert fall.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame