Populære sporter
All sport
Vis alt

LSK-profil takket nei til Rosenborg

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 15/08/2018 klokken 20:39 GMT+2

Rosenborg har vært ute etter å sikre seg Ifeanyi Mathew fra Lillestrøm i sommer, men spilleren selv har takket nei.

Ifeanyi Mathew

Foto: Scanpix

  • Følg vår Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Etter det Eurosport.no kjenner til har Rosenborg vært ute etter Lillestrøms nigerianske midtbanespiller denne sommeren. Spilleren selv har, etter det Eurosport.no vet, selv avslått muligheten til å gå til de gulljagende trønderne. Tidligere har Mathew vært tydelig på at han ønsker seg til utlandet dersom han skal forlate Lillestrøm. 21-åringen har kontrakt med LSK frem til juli 2020.
Mandag uttalte Mathew seg slik overfor VG:
– Jeg vil ut av landet, finne en større klubb utenfor Norge.
Eurosport.no har vært i kontakt med Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye, men han hadde ikke anledning til å kommentere saken onsdag.
21-åringen har spilt samtlige kamper for Lillestrøm i Eliteserien denne sesongen og regnes som en svært sentral brikke for Jörgen Lennartsson. Romerike-klubben har rigget for salg i sommer, blant annet ved å hente Daniel Pedersen fra Danmark og Raphael Ayagwa fra Nigeria.
Under presentasjonen av Ayagwa på klubbens hjemmeside onsdag, uttalte sportssjef Simon Mesfin at han vile fungere som en perfekt erstatter for Mathew.
– Vi har fulgt Raphael lenge, og mener at han er den naturlige erstatteren til Ifaenyi Mathew - som med stor sannsynlighet blir solgt på et tidspunkt. Takket være hjelpen fra gode LSK-venner fikk vi muligheten til å hente ham allerede nå. Det vil sørge for at han får tid til å akklimatisere seg før han skal fylle skoene til Mathew. Samtidig er han en litt annen spillertype som jeg tror Åråsen-publikummet kommer til å sette pris på, sier Mesfin.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame