Det bekrefter Strømsgodset-keeperen til Tønsbergs Blad fredag.
– Jeg er fysisk sett i veldig god form, og det hadde ikke vært noe problem å spille videre. Når det er sagt, begynner jeg å merke det på kroppen. Det river og sliter å ha dette som jobb i over tjue år, sier Bugge til avisen.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
I GÅR PÅ 11:33
Dermed blir hans siste muligheter til spilletid i skjebnekampen mot Stabæk på lørdag og cupfinalen på Ullevaal.
Keeperveteranen er klar over at det kan bli spesielt.
– Jeg har ikke rukket å kjenne så mye på det ennå, men det kan hende det blir litt vemodig når jeg står der etter cupfinalen.
Han sier ikke noe om hva han vil gjøre i fremtiden, men antyder at det trolig handler om å bli værende i fotballmiljøet.
(Husker du denne? Saken fortsetter under):

Visste det kunne bli hans siste seong

Allerede i mars fortalte keeperen Eurosport.no at dette kunne bli hans siste sesong på toppnivå.
– Jeg har bare avtale ut året her, og jeg har ikke snakket noe videre rundt det. Per i dag er det det når jeg ikke har noen annen avtale enn ut året, sa han.
Daværende Godset-trener Tor Ole Skullerud, som nå er Eurosports fotballekspert, erkjente at de hadde hatt en dialog rundt veteranens fremtid.
– Joda, vi har snakket om det, men vi er der vi er, i sesongstart, så det er ikke noe brennhett tema nå, sa Skullerud i mars.
– Det er litt opp til Espen selv og motivasjonen hans videre. Han er topp motivert sånn som det er nå. Han leverer på et sånt nivå at det er ingen grunn til å slutte, men han har kontrakt ut sesongen. Det er vel det som er å si om det, mente Skullerud.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59