Eurosport

Kristiansund-spiller utvist etter kampslutt

Kristiansund-spiller utvist etter kampslutt: – Reagerer med å prøve å slå ham i hodet

12/03/2018 21:09Oppdatert 12/03/2018 21:57

Aliou Coly så rødt etter tumulter som oppstod etter kampslutt.

OSLO/KRISTIANSUND (Eurosport.no): Det ble skikkelig hett etter kampslutt i Kristiansund. Aliou Coly ble utvist i tumulter som oppstod etter kampslutt, mens Vålerengas Sam Adekugbe fikk gult kort etter en hendelse ute på banen.

– Det var vanskelig fordi ballen stoppet hele tiden. De tok så mye tid. De ble sint på meg fordi jeg ikke ga ballen tilbake. Hvis det er 1-1 eller 2-2 gir jeg de ballen tilbake. Vi trengte en scoring og jeg spiller for laget mitt. Det ble sint. Det forstår jeg, sier Coly til Eurosport.no.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Se hele forklaringen til Coly: – Sier «fuck you» og «fuck off»

03:09

– En spiller fra de kommer og sier «fuck you» og «fuck off»

Bildene viste at Coly prøvde å slå til Vålerengas Sam Adekugbe. Etter situasjonen tok dommer Tore Hansen opp det røde kortet. Kristiansund-spilleren hevder han bare forsvarte seg selv og ikke bevisst slo til ham.

– En spiller fra de kommer og sier «fuck you» og «fuck off». Jeg spurte ham hva han sa. Dommeren sier at jeg slo til ham. Jeg tok ut henda. Det er ikke et slag. Et slag er noe annet, sier Coly.

– Så de ble sinte da du på slutten hev ballen til en lagkompis istedenfor de?

– Ja. De følte at det ikke var bra. For meg er det bra siden jeg trengte en scoring. For de er det ikke bra. Slik er det i fotballen, fortsetter han.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Se tumultene som endte med utvisning

01:07

Dommeren: – Reagerer med å prøve å slå ham i hodet

Dommer Tore Hansen opplevde situasjonen som et forsøk på slag.

– Jeg opplever at Coly havner i en situasjon med en del spillere, blant annet Adekugbe fra Vålerenga. Sånn som jeg oppfatter situasjonen reagerer Coly med å prøve å slå i hodet på Adekugbe, og dermed gir jeg rødt kort til ham. Adekugbe får gult kort fordi han oppildnet til den situasjonen som skjer, sier Hansen til Eurosport.no.

– Han sier selv at han prøver å forsvare seg og at et slag ikke ser sånn ut?

– Min oppfattelse der og da er at han prøver å slå ham i hodet, og om han treffer eller ikke har egentlig liten betydning, men jeg oppfatter at det var et klart slag, og jeg får støtte fra assistenten min på at det var et slag.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Målsniken Johnson scoret sitt første for VIF

-01:-01

Deila med melding til Coly før kampslutt

KBK-trener Christian Michelsen var tett oppe i situasjonen og prøvde å holde tilbake egen spiller, men var ordknapp etter fikk ikke helt med seg hva som skjedde.

– Det ble en litt amper avslutning på kampen. Jeg er litt usikker på hva som skjer. Vi spiller ikke en kanonkamp. Det blir en typisk første kamp. Vålerenga er rutinert. Vi må bli flinkere til å få fart på kampene, sier Michelsen til Eurosport.no.

Også Vålerenga-trener Ronny Deila var usikker på hva som skjedde. Han var borte å snakket til Coly før kampslutt da han skulle ta et innkast før Hansen blåste i fløyta.

– Jeg vet ikke hva som skjer etter kampen. Vi sparker ut ballen fordi de sparker ikke ut ballen når vi har en mann nede, sier Deila.

Video - Her går det skikkelig galt for Stokke

-01:-01
0
0