Scanpix

Klar for ny klubb

Klar for ny klubb: – Skal arbeide hardt for at vi holder oss

14/12/2018 12:40Oppdatert 14/12/2018 12:57

Francisco Júnior går fra nedrykksstrid med Strømsgodset til nedrykksstrid i dansk fotball.

  • Terminlisten slippes direkte på Eurosport.no onsdag kl. 12!

Francisco Júnior fikk ikke ny kontrakt med Strømsgodset etter endt sesong. Nå er det klart at midtbanespilleren fortsetter karrieren i Danmark.

Fredag ble det klart at 26-åringen har skrevet under en to og et halvt års kontrakt med Vendsyssel i Superligaen. Dermed går han fra nedrykksstrid med Godset til en ny nedrykksstrid i dansk fotball.

Klubben kjemper om å overleve i den danske toppdivisjonen og ligger på 12. plass.

– Francisco er en teknisk dytkig, begavet fotballspiller som har fått sin fotballutdannelse i Benfica. Han har et stort potensial og vi håper at han skal få det ut her. Samtidig håper vi at han kan gi oss noe kvalitet og tempo i det offensive spillet. Han skal være med å skjerpe konkurransen på den sentrale midtbanen. Han har de beste årene foran seg og har en fin fotballalder, soer trener Jens Berthel Askou til klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren vil gi alt for at klubben skal overleve i Superligaen.

– Jeg har hørt mye om klubben, og jeg har sett på forholdene på anlegget her og det ser bra ut. Jeg ser frem til å starte opp i januar og skal arbeide hardt for at laget skal lykkes og at vi skal overlever i Superligaen, sier Júnior.

  • Terminlisten slippes direkte på Eurosport.no onsdag kl. 12!