• Neste Brann-kamp: Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/TROMSØ: – Vi må først og fremst komme oss blant de tre beste og komme oss ut i Europa. Å få en medalje er punkt én for oss, sier Lars Arne Nilsen til Eurosport.
Brann gikk på en ny smell i gullkampen. Mandag ble det tap 1-2 mot Tromsø på bortebane. Brann-treneren tar gjerne en gullkamp med Rosenborg og håper på å være med helt inn, men mener først og fremst klubben på sikre seg en plass i Europa.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Vi er gjerne med helt ut, vi skal gjøre alt vi kan for det. Vi er bare fire poeng bak, men Molde kommer med for fullt og ser veldig sterke ut. Vi må være blant de tre beste. Det er ekstremt viktig for oss. Får vi noe mer enn det så gjerne det, sier Nilsen.
Den uttalelsen får Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth til reagere. Mjøndalen-kapteinen mener Brann-treneren er alt for defensiv i målsettingen.
– Jeg lurer på hvilken planet Lars Arne Nilsen er på? Å stå å prate om topp tre når du har tidenes matchball til å komme deg inn i gullkampen igjen. Det er en gavepakke de får av Molde, sier Gauseth i Fotballmandag, og fortsetter:
– Hadde de slått Sandefjord hjemme og Trosmø borte hadde de vært forbi Rosenborg. Så har du en leder som står å prate om topp tre. Det er nesten så jeg ikke tror det. Det er så defensivt og nitrist. De forsterkningene de gjorde i sommer, her var det alle muligheter til at dette kunne ta fullstendig av. Det har de ikke fått til overhodet.
Se intervjuet med Nilsen. Saken fortsetter under videoen:

– Vet hva han skal si til media

Stabæk-spiller Vadim Demidov spilte under Lars Arne Nilsen i 2015 da laget lå i OBOS-ligaen og i sølvsesongen etter å ha rykket opp til Eliteserien.
Han tror Nilsen var forbannet under intervjuet ettersom de kastet vekk en mulighet.
– Han er smart og vet hva han skal si til media. Jeg tror han mener noe annet. Jeg tror han koker innvendig i det intervjuet.
– Han vet nok at den største sjansen kanskje gikk nå. Molde maltrakterte Rosenborg søndag og de så det. Så hadde de en kjempematchball mot Tromsø. De vet at den svir, sier Demidov.
Brann ligger fortsatt på 2. plass fire poeng bak Rosenborg, mens Molde lusker fem poeng bak rødtrøyene.
  • Neste Brann-kamp: Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Ny Brann-smell i gullkampen

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37