• Se Brann–Rosenborg på Eurosport Player og TVNorge søndag fra kl. 19.30!
BERGEN (Eurosport.no): Tidligere fredag kunne Eurosport.no avsløre at tidligere Borussia Dortmund-trener Peter Bosz står på Rosenborgs liste over aktuelle trenerkandidater.
Det er en mann Brann-kaptein Vito Wormgoor kjenner godt fra tiden i Nederland. 29-åringen mener det ville vært en svært god signering for trønderne, og ditto dårlig for hans egen klubb Brann.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
– Jeg har spilt mot ham en del ganger da han var trener for Heracles. Han er en god trener som har en veldig spillende stil.
– Jeg håper ikke han kommer til Rosenborg, sier Wormgoor til Eurosport.no.
Wormgoor, som har over 150 kamper i den nederlanske æresdivisjonen, tror en miks mellom Bosz og Coolen kan slå veldig heldig ut for Branns rivaler på toppen av Eliteserie-tabellen.
– Jeg sier ikke Rini Coolen har gjort noen dårlig jobb, men de trenger kanskje noen nye impulser der, og så kan Coolen fortsette på jobben han hadde som utviklingssjef.
– At begge er nederlendere gjør at de kanskje kan samarbeide veldig bra sammen også. Men det er ikke det vi ønsker, smiler han.
For Wormgoor er imidlertid søndag det handler om, og da er det uansett Coolen som står ved trøndernes trenerbenk.
– Hva de gjør få bli opp til dem, det kan ikke vi bry oss med. Vi må først og fremst konsentrere oss om oss selv og å gjøre jobben for Rosenborg så vanskelig som mulig, sier han.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53