Populære sporter
All sport
Vis alt

– Jeg håper ikke han kommer til Rosenborg

Jonas Moen Rye

Publisert 26/10/2018 klokken 15:57 GMT+2

Branns Vito Wormgoor kjenner godt til Peter Bosz. For hans egen del ser han gjerne at nederlenderen finner seg en annen klubb enn Rosenborg.

wormgoor

Foto: Eurosport

  • Se Brann–Rosenborg på Eurosport Player og TVNorge søndag fra kl. 19.30!
BERGEN (Eurosport.no): Tidligere fredag kunne Eurosport.no avsløre at tidligere Borussia Dortmund-trener Peter Bosz står på Rosenborgs liste over aktuelle trenerkandidater.
Det er en mann Brann-kaptein Vito Wormgoor kjenner godt fra tiden i Nederland. 29-åringen mener det ville vært en svært god signering for trønderne, og ditto dårlig for hans egen klubb Brann.
– Jeg har spilt mot ham en del ganger da han var trener for Heracles. Han er en god trener som har en veldig spillende stil.
– Jeg håper ikke han kommer til Rosenborg, sier Wormgoor til Eurosport.no.
Wormgoor, som har over 150 kamper i den nederlanske æresdivisjonen, tror en miks mellom Bosz og Coolen kan slå veldig heldig ut for Branns rivaler på toppen av Eliteserie-tabellen.
– Jeg sier ikke Rini Coolen har gjort noen dårlig jobb, men de trenger kanskje noen nye impulser der, og så kan Coolen fortsette på jobben han hadde som utviklingssjef.
– At begge er nederlendere gjør at de kanskje kan samarbeide veldig bra sammen også. Men det er ikke det vi ønsker, smiler han.
For Wormgoor er imidlertid søndag det handler om, og da er det uansett Coolen som står ved trøndernes trenerbenk.
– Hva de gjør få bli opp til dem, det kan ikke vi bry oss med. Vi må først og fremst konsentrere oss om oss selv og å gjøre jobben for Rosenborg så vanskelig som mulig, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame