Stabæk-Lillestrøm 3-2:
– Det er gøy når unge spillere som er uredde og jobber hardt kommer opp og får det til, uten nykker og klager ikke på noe, sier Eurosports ekspertkommentator under mandagens kamp mellom Stabæk og Lillestrøm.
Ute på banen hadde akkurat 19 år gamle Ola Brynhildsen satt inn sitt andre mål for kvelden etter en iskald prestasjon i Lillestrøm-boksen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Lillestrøm kom best i gang med bunnkampen da Ifeanyi Mathew scorte på åpent mål etter 22 minutter. Brynhildsen utlignet for hjemmelaget fem minutter før pause, mens Ohi sendte Bærumslaget i føringen rett etter pause.
FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!

Uten ord

Åtte minutter senere var Brynhildsen på plass igjen og satte inn Stabæks tredje og sitt andre mål for kvelden.
– Det er surrealistisk, det er deilig og det er utrolig viktig. Jeg har ikke noen ord, sier Brynhildsen til Eurosport.no etter kampen.
Lillestrøm reduserte drøye halvtimen før slutt, men kampen endte likevel med hjemmeseier og resultatet 3-2.
19-åringen har vist seg som en svært viktig spiller for Stabæk så langt i det som har vært en tung sesongstart. Etter syv kamper står han med tre mål.
– Denne seieren var utrolig viktig for selvtilliten vår. Nå snur det og vi skal bare fortsette i dette sporet.
Kontrasten var stor sammenlignet med kampen mellom Sandefjord og Stabæk. Da han kunne avgjort kampen på 1-1, men tråkket på ballen en meter fra mållinjen.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

Brynhildsen ble den store helten da Stabæk tok sesongens første seier

– Viktig for mentaliteten

Stabæk har, som nevnt tidligere, hatt en tung sesongstart og stod før mandagens oppgjør uten en eneste seier som eneste lag i Eliteserien. Nå håper Stabæk-treneren at trenden har snudd.
– Det er bare tre poeng, men det er en bekreftelse vi trenger. Vi har nok spilt med for mye respekt for motstanderne våre så langt, sier Stabæk-trener Toni Ordnias.
– Hvor viktig var dette for mentaliteten?
– Når man ikke vinner så begynner man å tenke og da fort overtenke. I dag endret vi det og jeg synes vi så litt av det Stabæk-laget vi hadde forrige sesong.
Stabæk klatrer dermed til en 12.-plass på tabellen med sine syv poeng, mens Lillestrøm forblir nede på 15.-plass med sine fire poeng etter å ha gått på sitt tredje strake tap.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39