HAUGESUND/OSLO (Eurosport.no): – 1. februar. Det er jeg veldig trygg på.
Det sier Eirik Horneland om når han tiltreder i jobben som hovedtrener i Rosenborg. Mandag hadde et stort pressekorps møtt opp i Karmøyhallen for å følge Hornelands trening med FKH.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
43-åringen innrømmer at det var spesielt å lede treningen, men er innstilt på å fortsette å trene FKH ut måneden før han tar over RBK.
Lille julaften publisert Kjernen et innlegg på egen hjemmeside der de advarte mot å ansette Horneland som assistenttrener. Etter at RBK bekreftet ansettelsen sa Kjernen at de ville gi ham en sjanse til å bevise at han er rett mann. 43-åringen lever fint med at supporterne er kritiske og skeptiske til ham som trener i Rosenborg.
– Det er sunn skepsis. En kan slå underifra og opp. Det er greit for oss. Vi kommer med lave forventninger. Vi vet hva vi kan og er trygge på oss selv. Vi skal klare å levere godt for Rosenborg.
– Jeg tror vi kan skape et veldig godt Rosenborg som både kan underholde og vinne nok fotballkamper til at det blir et godt sluttprodukt, fortsetter han.
Se hele intervjuet med Horneland. Saken fortsetter under videoen:

Er ikk redd for presset

Han lar seg heller ikke affisere av presset som er i og rundt klubben.
– Det er den største klubben i norsk målestokk. Presset er jeg ikke redd for. Det største presset som er på meg, det legger jeg på meg selv.
– Du føler at den biten kommer du til å håndtere fint?
– Ja, presset er uproblematisk.
Sett dette intervjuet? Saken fortsetter under videoen:

Horneland om assitentrykter: – Det er ikke jeg kjent med

Horneland forteller til Eurosport.no at han har gjort grundige vurderinger før han sa ja til trønderne.
– Jeg er veldig komfortabel. Vi brukte tid på dette for å analysere fra midten av desember og frem til januar på om det var dette vi ønsket. Om vi passet sammen. Det er veldig viktig når du går inn i en slik jobb at du ser at du kan passe sammen. Det fant vi godt ut av, sier Horneland til Eurosport.no.
– Det er noen som har hevdet at du først ønsket å være assistenttrener. Kan du si noe om det?
– Nei, det er ikke jeg så kjent med. Vi har diskutert gjennom mye ting fra 13. desember og ut. Vi har falt ned på det vi har gjort nå.
Sett dette intervjuet?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12