Populære sporter
All sport
Vis alt

Horneland presenteres som RBK-trener i dag

Oppdatert 09/01/2019 klokken 13:26 GMT+1

Rosenborgs nye trenerduo møter pressen onsdag.

Horneland Emberland

Foto: Eurosport

GARDERMOEN/OSLO (Eurosport.no):
Sent mandag kveld ble Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland fristilt fra sine kontrakter i FK Haugesund, etter at Rosenborg bladde opp det som ifølge VG er tre millioner kroner for å slippe trenerduoen til trønderne.
Horneland og Emberland satte kursen mot Trondheim i morgentimene onsdag. Eurosport.no kan erfare at duoen blir presentert på Lerkendal klokken 14.00. Presentasjonen vil bli sendt direkte på Eurosport.no.
Senere onsdag bekreftet Rosenborg på sin hjemmeside at presentasjonen vil være klokken 14.00.
Rundt kl 11 landet trenerduoen på Værnes, og satte deretter kursen mot Lerkendal.
– Det er den største klubben i norsk målestokk. Presset er jeg ikke redd for. Det største presset som er på meg, det legger jeg på meg selv, sa Horneland til Eurosport.no mandag.
Videre fortsatte han:
– Jeg er veldig komfortabel. Vi brukte tid på dette for å analysere fra midten av desember og frem til januar på om det var dette vi ønsket. Om vi passet sammen. Det er veldig viktig når du går inn i en slik jobb at du ser at du kan passe sammen. Det fant vi godt ut av.
Allerede fredag forrige uke kalte Rosenborg inn til pressekonferanse hvor klubben skulle presentere Horneland som lagets nye trener. Den ble imidlertid avlyst etter at det likevel ikke viste seg å være enighet om trenerens terminering av kontrakten med Haugesund på det tidspunktet. Mandag sendte altså FKH ut pressemelding om prosessen var i mål, slik at Horneland og Emberland kan gå til Rosenborg.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame