Eurosport

Horneland presenteres som RBK-trener i dag

Her er RBKs trenerduo på plass i Trondheim

09/01/2019 09:00Oppdatert 09/01/2019 13:26

Rosenborgs nye trenerduo møter pressen onsdag.

GARDERMOEN/OSLO (Eurosport.no):

Horneland og Emberland satte kursen mot Trondheim i morgentimene onsdag. Eurosport.no kan erfare at duoen blir presentert på Lerkendal klokken 14.00. Presentasjonen vil bli sendt direkte på Eurosport.no.

Rundt kl 11 landet trenerduoen på Værnes, og satte deretter kursen mot Lerkendal.

– Det er den største klubben i norsk målestokk. Presset er jeg ikke redd for. Det største presset som er på meg, det legger jeg på meg selv, sa Horneland til Eurosport.no mandag.

Videre fortsatte han:

– Jeg er veldig komfortabel. Vi brukte tid på dette for å analysere fra midten av desember og frem til januar på om det var dette vi ønsket. Om vi passet sammen. Det er veldig viktig når du går inn i en slik jobb at du ser at du kan passe sammen. Det fant vi godt ut av.

Allerede fredag forrige uke kalte Rosenborg inn til pressekonferanse hvor klubben skulle presentere Horneland som lagets nye trener. Den ble imidlertid avlyst etter at det likevel ikke viste seg å være enighet om trenerens terminering av kontrakten med Haugesund på det tidspunktet. Mandag sendte altså FKH ut pressemelding om prosessen var i mål, slik at Horneland og Emberland kan gå til Rosenborg.

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Horneland-spesial

52:29
0
0