Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset-profil på vei til utenlandsk klubb

Oppdatert 18/06/2018 klokken 17:54 GMT+2

Bassel Jradi kan være på vei vekk fra Strømsgodset.

Bassel Jradi

Foto: Scanpix

  • Se Strømsgodset - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
Strømsgodset kan være på vei til å selge Bassel Jradi (24). Etter det Eurosport.no erfarer skal Godset ha mottatt et bud på spilleren fra den kroatiske klubben Hajduk Split og det skal være opp til klubben om de vil selge spilleren nå. Det var Drammens Tidende som meldte om saken først.
Angriperens kontrakt går ut etter sesongen og Jradi selv skal være enig om sine betingelser med Split, men foreløpig er ikke de to klubbene enige. 24-åringen kan derfor fritt signere for en ny klubb fra 1. juli. Eurosport vet at Jradi var nær ved å forsvinne fra Godset allerede i vinter.

– Kan ikke kommentere dette

Godset-profilen er lite snakkesalig om en overgang til den kroatiske klubben.
– Jeg kan ikke kommentere dette, sier Bassel Jradi til Eurosport.no.
Sportssjef Jostein Flo har ikke besvart Eurosport.no henvendelse mandag, men er ordknapp om opplysningene til Drammens Tidende.
– Jeg kan ikke kommentere dette, sier Flo til avisen.
Sett denne ukens podcast?

Sluknet etter fjorårets strålende sesong

Ettersom kontrakten til dansken går ut etter sesongen risikerer Godset å stå igjen uten en eneste krone for spilleren om de ikke selger ham i sommer.
I fjor herjet han i Eliteserien og hadde 17 målpoeng i fjor. I år har det gått tråere for dansken som står uten målpoeng i Eliteserien. I forrige uke avslørte han at Godset-spillerne var misfornøyde med taktikken til Tor Ole Skullerud i kjølvannet av at han ga seg som trener i klubben etter en mager poengfangst på våren.
– Vi er et offensivt lag med offensive spillere. Når vi kamp etter kamp kjører på med defensiv taktikk så er det ikke det man har lyst til. Man gir selvsagt alt, men det er ikke med spillerglede, sa Jradi til Eurosport.no.
Sett denne fra Emil i Eliteserien?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame