Det er under Fotballmandag-sendingen at han forteller om hvordan 2018-sesongen har vært frustrerende for han og lagkameratene. Forrige uke forlot Skullerud selv Strømsgodset, selv om klubbledelsen var tydelig på at de ville ha ham med videre.
– Det handler ikke om at vi ikke gir hundre prosent. Men det er forskjell på å følge en kampplan med spillerglede og å følge en kampplan med frustrasjon. Der er forskjellen stor, sier Jradi til Eurosport.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Den offensive Strømsgodset-spilleren har fremdeles til gode å score mål denne sesongen. Jradi mener at han og hans offensive medspillere har lidd under en defensiv tilnærming så langt i 2018.
– Vi er et offensivt lag med offensive spillere. Når vi kamp etter kamp kjører på med defensiv taktikk så er det ikke det man har lyst til. Man gir selvsagt alt, men det er ikke med spillerglede, sier han.
Dansk-libaneseren merker stor forskjell innad i spillergruppen etter at Bjørn Petter Ingebretsen kom inn som midlertidig erstatter. Allerede i Start-kampen søndag mener 24-åringen at han merket stor forskjell på hvordan laget opptrådte.
– Mot Start var det deilig å spille. Det var godt å gå inn i en kamp for å dominere og prøve å spille ut motstanderen. Vi har spillerne til det, så hvorfor skal vi da ikke prøve å få det til? spør han.
Han lover at man kommer til å se en endring til det positive i lagets utvikling fremover.
– Jeg er sikker på at vi vil vise bedre takter nå. BP vil få det beste ut av oss, og kanskje spesielt de offensive spillerne. Jeg tror helt klart vi blir bedre nå, sier Bassel Jradi.
Se seansen fra Fotballmandag-sendingen her!
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43