Etter 13 år borte fra klubben, var det klart for Christian Grindheims comeback for FK Haugesund søndag kveld. Med 2-1-seier borte mot Odd, hadde Grindheim som Haugesund-kaptein all grunn til å være fornøyd med resultatet. Og det var han.
34-åringen var imidlertid ikke like imponert over egen tilbakekomst i Haugesund-drakt.
– I første omgang tror jeg ikke jeg var borti ballen, men det kom seg litt i andre. Da fikk jeg litt ball, sa han til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Kommer hjem for å bevise noe: – Jeg blir ofte fortalt at jeg er gammel, men føler det ikke slik selv
01/03/2018 PÅ 20:41
Med 4-4-1-1-formasjonen til Haugesund, er Grindheim plassert i en litt annen posisjon enn hva han er vant til på midtbanen.
– Jeg er ikke så jækla god når jeg må løpe mellom hele kampen, sier han.
Se sammendraget fra Odd - Haugesund her. Saken fortsetter under videoen.

Brassescoring hjalp ikke Odd mot FK Haugesund

– Fortsatt noen spørsmål

Eurosports fotballekspert, Bengt Eriksen, påpeker at haugesunderen skal hjelpe med problemet Haugesund har slitt med tidligere: Nemlig framover på banen.
– Grindheim skal ligge bak spissen og fôre ham med baller. Det fikk vi ikke se så mye av i dag.
I stedet sier Eriksen Haugesund-laget klarte å stagge det Odd prøvde å påføre av farligheter.
– (Eirik) Horneland kan være fornøyd med arbeidsinnsatsen til laget, men han har fortsatt noen spørsmål igjen, mener han.

Vil bli trener

Grindheim skrev under for Haugesund i desember, etter at kontrakten han hadde med Vålerenga utgikk. Da returen til hjemstedet ble klart, uttalte han at det var spesielt å komme tilbake til klubben og Haugesund Stadion.
– Timingen føles veldig riktig. Jeg hadde ikke kommet tilbake om det ikke var fordi jeg fortsatt var veldig sulten og opptatt av å vise at jeg holder nivået som fotballspiller, sa 34-åringen.
Han skal spille de neste to sesongene for de hvitkledde, og deretter skal han tre inn i en trenerrolle.
– Jo eldre jeg har blitt jo sterkere har jeg vurdert en trenerkarriere. Det er absolutt en vei jeg kan tenke meg å gå i fremtiden.
Hjemmeredebuten til Grindheim og Haugesunds første hjemmekamp spilles 18. mars klokken 18.00. Da kommer Molde på besøk, som knuste Sandefjord i første serierunde.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29