Populære sporter
All sport
Vis alt

Ferdig i LSK: – At jeg ikke vil få spilletid kan bli frustrerende

Oppdatert 31/01/2018 klokken 21:42 GMT+1

I begynnelsen av januar var Arnold Origi på prøvespill hos Premier League-klubb. Nå er han og Lillestrøm enige om å terminere kontrakten.

Arnold Origo

Foto: Scanpix

Etter fem år i Lillestrøm er Arnold Origi ferdig i klubben. Ifølge klubbens hjemmeside er begge partene enige om å terminere 34-åringens kontrakt selv om han hadde kontrakt ut 2018-sesongen.

Signaliserte at han ville fortsette karrieren i utlandet

Lillestrøm-keeperen bedyrer at han ikke ønsket å forlate klubben, men påpeker at det ville blitt vanskelig å få spilletid ettersom klubben hentet den estiske keeperen Matvei Igonen.
– Bakgrunnen er at situasjonen fører til at jeg ikke kommer til å spille mer for LSK. Da er dette den beste løsningen som finnes. Jeg er stor fan av klubben og jeg elsker LSK. Jeg har bare gode minner fra tiden min i klubben og har hatt fem fantastiske år. At jeg ikke vil få spilletid kan bli frustrerende og det kan skape dårlige vibber av ikke å få spille, sier Origi til Eurosport.no.
Eurosport.no har vært i kontakt med sportssjef Simon Mesfin i Lillestrøm, som ikke vil kommentere saken noe mer enn at de er kommet til en enighet og ønsker keeperen lykke til videre.
I begynnelsen av januar ble det kjent at keeperen trente med Premier League-klubben Crystal Palace.
Etter det Eurosport.no erfarer skal keeperen ha fått tillatelse til å trene med klubben på det tidspunktet. Samtidig skal Origi ha fått beskjed om at klubben ville se etter en erstatter for cupfinalehelten. Det skal ha vært dialog mellom partene da keeperen var i England å trente med Premier League-klubben og en annen klubb, Oxford.
Klubben skal hele tiden ha vært tydelig på deres behov for en erstatter for Origi og jobbet med å signere Igonen ettersom signalene fra 34-åringen var at han ville fortsette å prøve seg i utlandet.

Hevder det ikke var snakk om prøvespill

Keeperen hevder det ikke var snakk om prøvespill da han var i England.
– Jeg ønsket meg til et sted i Belgia og England og gjennom mine kontakter fikk lov til å trene med Crystal Palace. Det ville være en kjempemotivasjon for meg og jeg trente med det på grunn av at jeg ønsket å forberede meg til den nye sesongen. Dette var ikke et prøvespill, men en mulighet for å trene, sier Origi.
– Hvor går ferden videre?
– Det kan jeg ikke si, svarer keeperen.
Origi er ikke avvisende til å fortsette karrieren i Norge, men vil også fortsette karrieren utenlands om et godt tilbud dukker opp.
– Det har vært interesse og folk har forhørt seg om min situasjon, sier Origi.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame