Arnold Origi (34) er ikke med på Lillestrøms første trening i 2018. Til Romerikes Blad bekrefter sportssjef i Lillestrøm Simon Mesfin at spilleren er på prøvespill i England i en klubb på toppnivå.
Etter det Eurosport.no erfarer er det en Premier League-klubb keeperen skal vise seg frem hos, nærmere bestemt Crystal Palace. Det samme melder Romerikes Blad og VG.
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26

– Jeg er i England og trener

Hovedpersonen selv er lite snakkesalig om hvilke klubb det dreier seg om.
– Jeg er i England og trener. Det er alt jeg kan si, sier Origi til Eurosport.no.
Lillestrøm vil ikke stå i veien om keeperen skulle få mulighet til å ta steget ut.
– Arnold ønsker seg nye utfordringen og vil gjerne prøve seg på et høyere nivå. Han har vært i LSK i mange år og er nå i en alder der han kan sikre seg en siste potensielt gode kontrakt ute. Han fortjener sjansen, så det ønsker vi å bidra til, sier Mesfin til Romerikes Blad.
Saken fortsetter under videoen:

– Han har en drøm

Sportssjefen vil ikke si noe om hvilken klubb keeperen er på prøvespill hos, men opplyser til Eurosport.no at de ikke har mottatt noen bud på spilleren ennå.
– Han har en drøm om å spille på profesjonelt nivå ute i Europa og det aksepterer vi. Derfor har vi gitt ham tillatelse til det, sier Mesfin til Eurosport.no.
– Som keeper vet man at det er snakk om å gi Arnold en mulighet når han har den. Han har vært en lojal keeper i fire år nå, fortsetter Mesfin.
Klubben har begynt å sondere markedet etter mulige erstattere om keeperen skulle få realisert drømmen og ta steget ut fra Norge. Mesfin utelukker ikke at andre klubber vil komme på banen. Når Origi er tilbake i Lillestrøm er usikkert.
– Han er der på ubestemt tid. Det kan hende at det dukker opp flere muligheter. Det er ikke slik at Origi er låst til den klubben. Han skal få muligheten til å forfølge sin drøm. Det kommer ikke som noen overraskelse på oss i Lillestrøm at han får denne muligheten nå, sier sportssjefen.
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 PÅ 05:38