Start - Rosenborg 0-1:
KRISTIANSAND/OSLO (Eurosport.no):
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Jeg må gratulere Odd med en fin prestasjon, sier Kjetil Rekdal til Eurosport.no.
Start-treneren var svært misfornøyd etter tapet mot Rosenborg. Rekdal reagerte kraftig på uttalelsene Odd-trener Dag-Eilev Fagermo hadde til TV 2 om at han ikke hadde grått om sørlendingene hadde rykket ned.
– Når treneren til Odd går ut før kampen og uttaler seg slik, det synes jeg er en uting. Jeg tror ikke de tapte 0-3 med vilje. Det er ikke det dette handler om. Uttalelsene hans før helgens runde synes jeg er forkastelige av Fagermo, sier Rekdal.

Dette svarer Fagermo

Start-treneren synes ikke det er greit å uttale seg slik før en kamp mot et lag i bunnstriden.
– Han sa at han håper heller at Start rykker ned og slike ting. Når du da møter et lag som er involvert i nedrykksstriden, jeg vet at han ikke mener noe med det, men det er merkelig at han går ut i offentligheten med den kommentaren før helgens runde.
Fagermo understreker til Eurosport.no at han ikke har noe imot Rekdal, men måten Start drives på.
– Det er ikke noe nytt at jeg er motstander av klubber i Norge som bruker 10 talls millioner kroner, som de ikke naturlig tjener selv. Samme er det med lag som spiller stort sett med utenlandske/ikke egenutviklede spillere. Dette har ikke noe med Kjetil og gjøre. Han respekterer jeg, og er en av våre sterkeste fotballpersonligheter, sier Fagermo.
Saken fortsetter under videoen:

– Unødvendig

Eurosports ekspert Thomas Myhre setter Rekdals uttlalelser på kontoen for frustrasjon, men mener det er dumt av Fagermo å gå ut slik han gjør på forhånd.
– Det er unødvendig, men det er også unødvendig av Kjetil Rekdal å si det han sier. Det er nesten så han insinuerer at de møter en av dumpekandidatene, at de har lagt seg. Selvfølgelig har de ikke gjort det, men det er ikke noe bedre det Rekdal gjør enn det Fagermo gjorde til pressen, sier Myhre, og får støtte av Bengt Eriksen:
– Jeg synes det er er sleivete av Fagermo. Han kan godt si som var essensen i budskapet hans: jeg liker heller at lag som bruker mindre penger klarer seg, enn de som bruker mer penger. Hvis vi er enige om at Stabæk har brukt mindre penger enn Start, så er det grei skuring for meg, men så velger han å si at jeg håper Start går ned istedenfor Stabæk. Det er litt annen formulering.
– Men hva Kjetil skal bruke dette til i dag etter at Odd har tapt, han sier det også da må jo Fagermo ha blitt rablende gal hvis han taper med vilje i denne kampen mot Stabæk. Fordi for en eller to dager siden så sa Kjetil Rekdal at vi aldri motstanderen og Karlsen sa det samme, men nå står han å kommenterer motstanderen for de hadde kommentert han først, fortsetter Eriksen.
Etter helgens runde ligger Rekdals menn på kvalik. Om to uker venter Haugesund for Start og der må gultrøyene ha poeng for å redde plassen.
– Vi må bare gire om, trene godt og forberede oss godt til knallhard batalje i Haugesund. De har imponert stor i år. Et fysisk sterkt lag, så vi vet hva vi møter. Det er opp til oss, sier Starts trener.

Rosenborg sikret gullet - seriemester for 26 gang

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56