Det som så ut som en strekk på baksiden av låret til fjorårets soleklare toppscorer i OBOS-ligaen, Kristian Fardal Opseth, i kampen mot Odd ville vært dårlig nytt for Bodø/Glimt. Nå bekrefter trener Kjetil Knutsen at det ikke er så alvorlig som det så ut til.
– Vi har fått bekreftet at det ikke er en strekk på Fardal Opseth. Det er en krampe som må slippe, og vi håper at han er klar til mandag, sier Knutsen til Eurosport.no.
Med mange skadede spillere allerede så tidlig i sesongen har det ikke sett bra ut for bodøværingene. Endre Kupen var en av OBOS-ligaens største måljegere i fjor. Han kom fra Florø før sesongen, men allerede før Eliteserien ble sparket i gang fikk han en korsbåndsskade på trening, og er ute resten av sesongen.
UEFA Europa League
Knutsen-advarsel til ingen nytte – Ødegaard-erstatter herjet
9 TIMER SIDEN
– Formen er på topp. Det er deilig at operasjonen er gjort. Jeg har egentlig bare gått og ventet på den, forteller Endre Kupen til glimt.no noen timer etter operasjonen.
  • Se Bodø/Glimt ta imot Rosenborg på Aspmyra stadion mandag klokken 19:00 på MAX og Eurosport Player!

Flere usikre spillere

Tidligere i uken ble det også bekreftet at forsvarsspiller Fredrik Bjørkan må belage seg på en lengre periode på sidelinjen etter et brudd i foten. I tillegg til disse er Eirik Wollen Steen ute med en skade på baksiden av låret.
– Emil Jonassen og Brede Moe er usikker på grunn av akillesen. Situasjonen er ikke ideell for tiden, og det gir oss litt utfordringer i forhold til rytmene i spillet vårt. Vi må løse det og gjøre det beste ut av det, sier Knutsen.
Med disse skadene er fire av de åtte som er satt opp som forsvarsspillere i klubben ute eller usikre. Med andre ord så har ikke Kjetil Knutsen så mange valgmuligheter i de bakre rekkene.
På mandag møter Bodø/Glimt et Rosenborg-lag som kommer med selvtillit etter firemålsseieren over Molde.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39