Bodø/Glimts Fredrik Bjørkan fikk en tung opplevelse i søndagens bortetap mot Odd i Skien.
19-åringen som for alvor har spilt seg inn i Glimt-laget denne sesongen måtte kaste inn håndkleet allerede etter åtte minutter.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25
Bjørkan landet forkjært i en duell, og forlot banen med tydelige smerter. Nå er det klart at Glimt-spilleren må belage seg på en lengre periode på sidelinjen.
Avisa Nordland skriver at Bjørkan ha pådratt seg et brudd i foten som vil holde ham borte fra fotballbanen i minst åtte uker. Dette ble tidligere bekreftet på klubbens egne nettsider.
– Det er et brudd som krever at vi kontrollerer det en del, med hyppige røntgenbilder. Det er nederst i ankelen, men ligger i en sone som vi må være sikker på at det gror før vi kan belaste det noe. Nå har han fått gips, så vil vi ta den av om en uke og ta nye røntgenbilder, sier medisinsk ansvarlig i Bodø/Glimt Morten Sørgård til Avisa Nordland.
Bjørkan ble ifølge avisen gipset i Oslo mandag, og unngår etter alle solemerker operasjon.
– Så lenge det gror som det skal, blir det neppe operasjon, sier Sørgård.
Bodø/Glimt er inne i et lite blindspor etter den solide 3-1-seieren over Lillestrøm i seriepremieren. Siden det har Kjetil Knutsens mannskap ikke tatt et eneste poeng i det tre påfølgende kampene.
På mandag venter Rosenborg, som har fått ordentlig vind i seilene etter å ha banket Molde 4-0 hjemme på Lerkendal søndag kveld.

Perlefrispark i Skien senket Bodø/Glimt

Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18