Populære sporter
All sport
Vis alt

Sesongen ryker for Glimts målmaskin

Stian Thelen

Oppdatert 07/03/2018 klokken 12:48 GMT+1

Korsbåndet til Endre Kupen røk. Nå må han se hele Eliteserie-sesongen fra tribunen.

Endre Kupen

Foto: Eurosport

I helgen skadet Glimts nyervervelse Endre Kupen (27) seg da han fikk en vridning i kneet. TIl Eurosport.no trodde trener Kjetil Knutsen at det dreide seg om en alvorlig korsbåndsskade.
Onsdag kom beskjed om at hele sesongen ryker for storscoreren i OBOS-ligaen forrige sesong, melder VG. MR-undersøkelsen viser et avrevet korsbånd.
– Han er ute resten av sesongen, og er forhåpentligvis klar igjen for Bodø/Glimt når 2019-sesongen starter, sier Søgård til VG.
Med Kupen ute må Glimt se etter en erstatter. I helgen ble Åsane-spiller Geir André Herrem skal være ønsket inn porten på Aspmyra.
– Vi har gått fra to til en spiss. Vi er veldig fornøyde med de spissene vi har, og begge har sett bra ut. En uke før seriestart er det ikke dette man ønsker seg. Det sier seg selv at vi må ut og følge med på markedet, hvis det er slik vi frykter med Kupen, konstaterte Knutsen til Eurosport.no.
Spissen selv tok det hele fatning, men var tydelig preget etter smellen da han så lagkompisene feie over Tromsø dagen etter skaden.
– Jeg skulle vende opp, men så hang den ene foten igjen i gresset. Jeg fikk en kraftig vridning og hørte et stort smell. Dette er virkelig et slag i trynet, men jeg får dessverre ikke gjort noe med det. Nå handler det om å være positiv og sørge for at jeg er klar til neste år, sier Kupen til Avisa Nordland.
Foto: Bodø/Glimt
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame