Populære sporter
All sport
Vis alt

– Eliteserieklubb har fått avvist millionbud på TIL-profil

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 06/02/2018 klokken 17:02 GMT+1

Lillestrøm skal ha fått et bud på 1,5 millioner kroner avvist på Tromsøs Thomas Lehne Olsen.

Thomas Lehne Olsen

Foto: Scanpix

Det er Romerikes Blad som melder dette tirsdag.
Helt siden sesongen siste kamp har Lehne Olsen vært klar på at han ønsker seg nærmere kjæresten på Moelven i Hedmark der han kommer fra.

– Høres mye ut

Eurosport.no har tidligere vært i kontakt med Lehne Olsen i forbindelse med en overgang til en klubb på Østlandet. Da kommenterte han Tromsøs angivelige prislapp slik:
– Jeg har fått med meg at de skal ha satt en pris på meg.
– To millioner nevnes. Hva tenker du om beløpet?
– Jeg synes det er vanskelig å sette en prislapp på seg selv. Men to millioner kroner høres veldig mye ut, sa Lehne Olsen til Eurosport.no for halvannen uke siden.

– Bud avvist

TIL har forsøkt alt de kan for å overbevise lysluggen om at han bør spille i klubben ut sitt siste kontraktsår, men skal ikke ha nådd fram med sitt ønske. Han ønsker seg til en ny klubb i vinter.
Nordlys skriver at Tromsø har avvist et bud på 1,5 millioner kroner på 26-åringen fra Lillestrøm.
– Når vi har prøvd på ny kontrakt, og det er vanskelig å få til, er det gjerne to scenarioer. Det ene er at vi selger han nå, men der føler vi at det er en viss avstand i det vi vil ha og det som er spilt inn. Det andre er at han spiller her i vårsesongen, men at vi planlegger et salg til sommeren og en logistikk som tillater det, sier TILs sportssjef Svein-Morten Johansen til avisen.
Tidligere har 26-åringen varslet at han ikke kommer til å være i stand til å prestere sitt beste dersom han spiller ut kontraktstiden i nord. Blir han ut sesongen så vil dessuten Tromsø sitte igjen uten en krone for angrepsspilleren.
– Vi er ikke så lystne på det, sier Johansen, som ikke nødvendigvis vil gå med på at 26-åringen vil være så mye mindre verdt hvis de velger å vente til sommeren med et salg, sier Johansen.

Bekrefter interessen

Lillestrøm bekrefter overfor Nordlys at de ønsker seg Lehne Olsen, men sier at de ikke kan strekke seg lenger enn de allerede har gjort.
– Vi har strukket oss så langt som vi kan. Der står det fra vår side, og det er ganske tydelig, sier sier LSK-sportssjef Simon Mesfin. Han ønsker ikke spekulere i om det kan skje en utvikling i overgangssagaen før overgangsvinduet stenger 4. april.
– Vi har fått et svar fra Tromsø, og det har vært en ryddig dialog - men vi har ikke kommet til noen konklusjon, annet enn at vi ikke har fått Lehne Olsen til Lillestrøm, humrer han.
Romerikes Blad mener å vite at en halv million kroner skiller klubbene fra enighet om en overgang.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame