Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette ønsker sportssjefen å få ut av overgangsvinduet

Oppdatert 22/06/2018 klokken 08:37 GMT+2

Stabæks sportssjef ønsker å forsterke spillerstallen med 2-3 spillere.

Inge Andre Olsen

Foto: Scanpix

  • Se Molde - Stabæk lørdag 23. juni kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
BEKKESTUA/OSLO (Eurosport.no):
Den 15. august stenger overgangsvinduet og innen den tid håper sporsdirektør i Stabæk, Inge André Olsen at det blir mye aktivitet.
– Vi ser på flere spillere som vi ønsker inn og er i konkrete forhandlinger med enkeltspillere. Vi ønsker å styrke konkurransen rundt førsteelleveren, så får vi se om vi lykkes med noen av de vi holder på med, sier Olsen.
– Hvor mange spillere ser du for deg å hente inn hvis ting går som planlagt?
– Det er veldig vanskelig å si, men vi jobber nok med å hente inn 2-3 spillere.

Interesse for Stabæk-spillere

Også andre klubber snuser på ulike Stabæk-spillere, og Olsen sier de har mange spennende spillere som har levert bra den siste sesongen.
– Ting skal klaffe både økonomisk for Stabæk, og at det er riktig klubb og sum for spilleren, så det er mange brikker som skal falle på plass. Men at det er interesse for noen av Stabæk-spillerne er ikke til å stikke under en stol.
Saken fortsetter under videoen.
– Kan du si noe om hvilken spiller det har vært mest interesse for inn mot overgangsvinduet nå?
– Vi kjenner ikke til alle interessene, det er mye på agentnivå. Før man eventuelt får et konkret bud så er det mange samtaler som har foregått som ikke vi vet om, men det er nevnt før at det er mange klubber som følger med på Ohi.
Ohi Omoijuanfo sier at han ser på ulike muligheter for neste sesong. Spissen har så langt scoret seks mål denne sesongen, og han ser ikke bort i fra at det kan komme noen tilbud i løpet av sommeren.
– Om det kommer noe bra og interessant vil jeg vurdere det grundig, men det gjenstår å se. Det er fortsatt masse interesse og mange som følger meg. Det går litt tregere nå på grunn av VM, men at det kan komme noe konkret i løpet av sommeren er mulig, sier han.
Olsen nevner også spillere som Hugo Vetlesen, Ola Brynhildsen og Tobias Børkeeiet som kan være av interesse for andre klubber.
– Det er ganske mange spillere. Vi syns det er hyggelig at utenlandske klubber følger med på Stabæk, det betyr at vi gjør noe bra i talentarbeidet vårt og at akademiet levere gode spillere opp til A-laget. Det er viktig for oss, sier han.

Styrke laget

Stabæk ligger på en 14. plass i Eliteserien etter 13 spilte runder. De har kun vunnet to av de siste ti kampene. Olsen sier at første prioritet er å styrke laget.
– Det er ikke noen som sitter med kniven på strupen min å sier selg det du kan. Vi følger Stabæk sin strategi, det er viktig. Vi skal utvikle spillere og selge de videre til større klubber enn Stabæk når det er riktig timing, men første prioritet er å forsterke laget sånn at vi kommer styrket ut av dette overgangsvinduet, sier Olsen.
Neste kamp for Stabæk er borte mot Molde lørdag 23. juni kl. 18.00. Du kan se kampen på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame