Bildet i saken er skjermdumper fra lagenes musikkvideoer.
Molde og Kristiansund hadde blitt utfordret av deres felles samarbeidspartner, Møre Drift & Renhold, til en vittig danseduell for å fyre opp til mandagens lokaloppgjør mellom lagene.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
I KBKs versjon stiller Jonas Rønningen, Conny Månsson, Bent Sørmo og kaptein Dan Peter Ulvestad opp og byr på sitt danse-reportoar.
Se video Kristiansunds versjon her!
Videoen har fått drøyt 3.800 visninger ved 15.30-tiden mandag.
Medspiller Torgil Øwre Gjertsen synes påfunnet er vittig, men rister på hodet av kameratenes danseferdigheter.
– Dette må det vel gå an å se det artige i. Men det gutta leverer er vel heller dårlig. Det kan vel knapt bli verre, sier Øwre Gjertsen til Eurosport.no, mens latteren sitter løst.
Han påstår at det er vanlig for laget å danse i garderoben, og kritiserer de som valgte hvilke spillere som skulle delta i videostuntet.
– Flere spillere i laget har bra rytme, blant annet med noen afrikanere som virkelig kan dette. Her var det stive hofter i stedenfor! Kritikk til mediefolkene som valgte ut spillere, sier han, som synes kaptein Dan Peter Ulvestad så spesielt ukomfortabel ut.
Han hadde ikke sett Molde sin versjon da Eurosport.no pratet med ham mandag.
Den kan du se her.
Etzaz Hussein, Ruben Gabrielsen, Daniel Chima Chukwu og Thomas Amang er blant spillerne som viser frem sine danseferdigheter.
Øwre Gjertsen gleder seg til mandagens bortekamp mot fylkesrivalen.
– Dette er en slik kamp der tenningsnivået kommer av seg selv. Selv om dette er en bortekamp så vil det komme en hel haug med nordmøringer på kamp, sier angrepsspilleren.
Han ser for seg spesielt et par ting som blir viktige dersom de skal få med seg noe fra kampen.
– Vi er helt nødt til å ta krigen dersom vi skal få noe ut av kampen. Så er det ingen tvil om at de er et godt lag som har fått sving på sakene gjennom sommeren. Vi må hindre de i å spille sitt spill, sier han.
Kristiansund er nummer ti på tabellen med 28 poeng før mandagens kamp. Molde er på femteplass med 34 poeng. Kampen ser du på Eurosport Player og MAX klokken 19.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10