Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-treneren hyller motstanderens nysignering: – En veldig viktig spiller

Publisert 16/09/2018 klokken 23:31 GMT+2

Rosenborg-trener Rini Coolen hyllet Vålerengas Mohammed Abu etter søndagens kamp.

Rini Coolen

Foto: Scanpix

Rosenborg kunne ta med seg tre poeng hjem til Trondheim etter at de vant 3-2 over Vålerenga. RBK-trener Rini Coolen var veldig fornøyd med seieren, men benyttet også intervjuet etter kampen til å si noen gode ord om Vålerengas Mohammed Abu.
– Vi vet at han er en veldig god spiller og spesielt i starten så prøvde vi å ikke la han komme lett til i kampen. Det var øyeblikk hvor vi gjorde det veldig bra, men vi må også gi han honnør for selv om vi la press på han så har han noen veldig gode øyeblikk i kampen, sa Coolen.
Etter 70 minutter spilt tråkket Mohammed Abu skjevt og det kunne se ut som en vridning i foten. Han måtte bli hjulpet av banen og kunne ikke fortsette kampen.
– Vi kan bli bedre men vi må også gi litt honnør til han fordi han er en veldig viktig spiller. Uheldigvis så måtte han gå av banen, det var ikke ideelt for Vålerenga, men han er fortsatt en god spiller, sa RBK-treneren.

– Dommeren skal beskytte spillerne

Vålerengas Amin Nouri etterlyste dommerbeskyttelse etter tøffe taklinger mot Abu i søndagens kamp.
– Han styrer og kjører over alle vi har spilt mot, så de ser at den eneste muligheten å få han ut på er å ta beina på han. Dommeren skal beskytte spillerne, men vi ser hvert fall ikke noe til det når det gjelder Abu, sa lagkompis Amin Nouri etter kampen.
Han var tydelig skuffet etter at Vålerenga slapp inn 3-2-målet fem minutter på overtid.
– Det er helt jævlig, beklager at jeg banner men barna har lagt seg. Det var surt og skal faen ikke være mulig, ganske irriterende å få den på slutten der, sa han.
Også Vålerengas Enar Jääger hadde en tøff dag på jobben, som scoret selvmål og måtte gå av banen etter en skade.
Se intervjuet med Amin Nouri her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame