Populære sporter
All sport
Vis alt

Besto den medisinske testen: – Jeg vil bidra med mål og assists

Trond Arvid Alund

Oppdatert 30/01/2018 klokken 17:33 GMT+1

Kristoffer Larsen skrev tirsdag under kontrakten med Sarpsborg 08. De forventer store ting fra sin nyeste signering.

Kristoffer Larsen

Foto: Eurosport

Larsen gjennomgikk tidligere i dag den medisinske testen i Østfold-klubben, og vil fra skrivende stund ikle seg den blåhvite drakta for fjorårets bronsevinner i den norske toppdivisjonen.
Den tidligere Brann-spilleren blir med det en del av Sarpsborg 08s kobbel av nye spillere foran Eliteserie-sesongen 2018, når han da vender tilbake til moderlandet etter et opphold i den danske Superligaen og Lyngby.
Hovedpersonen selv er godt fornøyd med kontraktsordningen han har tilført navnet sitt. Han vil underholde Sarpsborg-fansen den kommende sesongen.
– Jeg håper jo å være en gøyal kantspiller som kan bidra litt offensivt. Det er der jeg liker meg best, men jeg vet jo at det kreves en del defensivt her og. Det er jeg klar for, sier kantspilleren.
– Jeg håper jo å bidra med noen assist og mål, utdyper han.
Kontraktslengden er to år.

– Publikumsfavoritt

Under oppholdet i Lyngby ble det lite spilletid på Larsen. I Sarpsborg er de fulle av lovord om sin nye spiller.
– I Kristoffer får vi en kantspiller med masse teknikk og fart. En klassisk publikumsfavoritt vi håper å få det beste ut av, sier sportssjef Thomas Berntsen.
Fjorårets bronsevinner er glade for å ha sikret Larsens tjenester.
– Kristoffer er en produktiv spiller. Sammen skal vi gjøre han enda bedre også defensivt. Med det sagt, skal han få lov til å være seg selv på banen. Han er kreativ og skapende. Jeg tror han vil utfylle kantsettingen med Tobias Heintz, Ole Jørgen Halvorsen og Rashad Muhammed veldig godt, sier Berntsen.

Mange nye signeringer

Askøy-væringen spilte i Brann i perioden 2011-2016. I 2014-sesongen var han på utlån til Hønefoss, som på den tiden ble trent av tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord.
Etter overgangen til Lyngby i 2016 tok han bronse i Superligaen i sin første sesong i klubben. Nå blir han Sarpsborg 08s åttende forsterkning i vintervinduet.
– Sarpsborg viser at de får til mange spillere. Det er også derfor jeg er her. Jeg tror det er gode muligheter for en ny, flott sesong, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame