Populære sporter
All sport
Vis alt

Varsler scoringsras: – Dumt ikke å ha meg på Fantasy

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 27/02/2018 klokken 22:19 GMT+1

Eirik Ulland Andersen ønsker seg til Europa med Strømsgodset. Og mener de som går uten han på Eliteserien Fantasy vil få svi.

Eirik Ulland Andersen

Foto: Scanpix

– Jeg skal i hvert fall ha meg selv på eget lag. Jeg tror det er dumt å ikke ha meg på Fantasy, sier en selvsikker Eirik Ulland Andersen til Eurosport.no.
Med sine 147 poeng var det kun Nicklas Bendtner, Fredrik Haugen og lagkamerat Bassel Jradi som sanket mer poeng på det populære spillet enn Ulland Andersen forrige sesong.
– Det var litt moro i fjor da jeg kom tilbake fra skade og overrasket. De som tok meg inn da jeg ble skadefri fikk god uttelling, sier mannen med den dødlige dødballfoten.
Som en følge av den gode 2017-sesongen har han nå blitt prissatt til 9,5 på spillet. Det gjør han til en av de dyreste midtbanealternativene.
– Det gjør at man får litt ekstra press på seg. Men det tåler jeg, sier han.

Føler seg bedre

I fjor endte han på elleve scoringer og fem målgivende pasninger i seriespill.
Denne sesongen har han satt seg som mål å bedre statistikken.
– Jeg har et mål om å bli enda bedre, score flere mål, gi flere målgivende pasninger. Jeg er ikke fornøyd om statistikken ikke blir bedre, sier 25-åringen, som likevel ikke har satt seg noe eksakt mål om antall mål og assists.
Søndag scoret han i treningskampen mot Sarpsborg 08. Score mål har han også gjort mot Sandefjord og Krasnodar i sesongoppkjøringen.
– Det gir en trygghet. Jeg føler meg bra, sier haugalendingen.

Skal kjempe om medalje

Strømsgodset havnet ett poeng bak medaljeplass i fjor og endte på fjerdeplass.
Ulland Andersen ser ingen grunn for at laget ikke skal ta nye steg den kommende sesongen.
– Gjennom oppkjøringen og treningskampene har ting føltes veldig bra. Vi må stramme opp litt bak, men ellers er vi i rute.
– Vi har beholdt flesteparten av de beste spillerne og krydret i tillegg med noen nye. Ingen tvil om at vi bør være med å kjempe om å komme topp tre og kapre en plass i Europa, sier han.
Drammensklubben har hentet Mostafa Abdellaoue, Herman Stengel, Lars Sætra og Amahl Pellegrino i vinter.
– Det er spillere som har bevist ting på nivået og som dessuten også er fine gutter. De passer godt inn i laget, sier Eirik Ulland Andersen.
Her kan du se hva Kjetil Rekdal forventer av Drammen-laget.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame