VALLE (Eurosport.no): – Vi får se hva som skjer i fremtiden, sier Marcus Sandberg.
Vålerenga-keeperen er benkesliter og har ennå tilgode å stå noe mer en cupkampene denne sesongen for Oslo-klubben. Den svenske keeperen har kontrakt ut sesongen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56

– Går nok ikke arbeidsløs neste år

Nå avslører han at klubber i Skandinavia, fortrinnsvis norske og svenske har vist interesse for å sikre seg sisteskansen.
– Jeg vet at det finnes interesse. Jeg går nok ikke arbeidsløs neste år. Men det skal klaffe med både meg, den andre klubben og Vålerenga. Det har det ikke gjort hittil.
– Er dette nylig?
– Ja, men overgangsvinduet har ikke åpnet ennå. Det kan ikke skje noe før om en måned.
Saken fortsetter under videoen.

– Skriver ikke under på en ny kontrakt om jeg skal sitte på benken

Han er fornøyd med det han har prestert i de kampene han har fått og er innstilt på å vise seg frem om han får muligheten av trener Ronny Deila. Men 27-åringen legger ikke skjul på at han ønsker seg mer spilletid - også i Eliteserien.
– Jeg skriver ikke under på en ny kontrakt om jeg vet at jeg skal sitte på benken. Spilletid er viktig, og det er vel ikke å legge skjul på at jeg ikke har fått for mye av det her, sier Sandberg til Eurosport.no.
– Hva ønsker du fremover?
– Jeg har kontrakt ut året og er det jeg forholder meg til. Om det skjer noe med andre klubber får vi eventuelt ta da. Det er ikke noe jeg går rundt og funderer på. Jeg fokuserer på det jeg skal gjøre her.
Sandberg føler at det han har vist i Vålerenga-drakten er nok til at han skulle ha spilt, men føler ikke at det er urettferdig at han sitter på benken.
– Nei, det skal jeg ikke si. Adam Larsen Kwarasey er en bra keeper. Det er to gode keepere som kriger om det.
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09