Se Sogndal - Rosenborg lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Veteran Kjetil Wæhler er usikker til helgens kamp før Rosenborg. Spilleren fikk en smell i kneet mot Viking i går og måtte kaste inn håndklet etter å ha fått behandling.
– Jeg har et litt kranglete kne. Det har ikke vært optimalt etter en smell i mai og det var den jeg kjente igjen i går. Det er litt hevelse, veske og er litt stivt. Jeg tar en dag av gangen. Vi får se utover i uken om det utarter seg, sier Wæhler til Eurosport.no.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player.

– Skal være veldig vondt for at jeg ikke spiller

Midtstopperen vet ikke om han klarer å bli helt fin til Rosenborg-kampen til helgen, men med hjelp av is, teip og litt smertestillende håper han å være på beina igjen. Men en ting er han klar på. Smertene må være uutholdelig for ikke å spille.
– Jeg har klart å være på sykkelen i dag for å få litt blodgjennomstrømming og får kroppen i gang. Vi tar en dag av gangen. Vi får se hvordan det er i morgen om jeg kan begynne å jogge litt på onsdag. Det skal være veldig vondt for at jeg ikke skal spille. Jeg ønsker å avslutte en bra vårsesong. Vi krysser fingeren, sier Wæhler.
Det er betennelse på innsiden av kneet som skaper problemer for spilleren. Det tar litt tid å bli 100 prosent igjen, men det ble umulig å fortsette etter smellen søndag. Den var litt kraftigere enn vanlig.
– Det er ikke noe farlig, men det er vondt når det smeller til. Den var litt hardere enn tidligere den i går. Jeg klarer å prestere ganske bra så lenge du håndterer smerten. Det skal ikke hemme meg for mye, sier midtstopperen.

– Jeg er ikke så flink til å ta det med ro

Det var samme smell som hindret ham i å spille mot Rosenborg og Odd tidligere i sesongen. Han var tilbake mot Aalesund forrige helg. Om han klarer å spille mot RBK venter det en liten ferie og et avbrekk for 41-åringen.
– Jeg er ikke så flink til å ta det med ro. Kanskje det ble litt mye belastning etter Aalesund.
Midtstopperen står med 7 kamper for Sogndal etter comebacket tidligere i vår. Sogndal-trener Eirik Bakke håper å stable ham på beina igjen mot RBK.
– Wæhler har hatt problemer med kneet, så han måtte ut. Vi får se om vi klarer å «teipe ham opp» mot Rosenborg, sier Bakke til NTB.
Se Sogndal - Rosenborg lørdag klokken 15.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53