Tobias Heintz (19) har forlenget kontrakten med Sarpsborg 08 med fire år, frem til sommeren 2021. Det melder klubben på sin hjemmeside fredag kveld.
Heintz har kommet som en komet for Sarpsborg 08 denne sesongen og har funnet tonen sammen med juvelen Krepin Diatta. Foreløpig er det blitt 18 kamper - syv fra start - og tre mål denne sesongen for laget som kjemper om medalje og som skal spille cupfinale.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 PÅ 17:59
– Jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha signert. Jeg skriver under for en klubb som er i stadig utvikling og som jeg selv føler bare blir bedre og bedre, sier Heintz til klubbens hjemmeside.
For ham er det helt naturlig å forlenge med klubben. Nå ser Heintz frem til å ta nye steg i 08-drakten de kommende årene.
– Jeg vet at Sarpsborg er den perfekte klubben for meg å utvikle meg videre i. Nå ser jeg bare framover mot flere fine år her. Jeg trives kjempegodt og har lyst til å bidre med å gjøre det enda bedre i framtiden, sier unggutten.
Sportssjef Thomas Berntsen er glad for å ha fått på plass signaturen til 19-åringen og er fornøyd med det spilleren har vist på banen denne sesongen.
– Han har x-faktor. Tobias kan dra av en mann og skape ting på egenhånd. Det blir veldig ofte farlig når Tobias har ballen. Vi er veldig glad for at en lokal unggutt skriver langtidsavtale med oss. Vi har stor tro på ham, sier Berntsen til klubbens hjemmeside.
  • Se Sogndal – Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3

Se Heintz' første fulltreffer

Se Heintz andre scoring

Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26