Molde-manager Ole Gunnar Solskjær bekrefter overfor Romsdals Budstikke at Isak Ssewankambo er ferdig i klubben.
– Isak er 22 år og leter etter en klubb der han kan spille fotball. Han vet at vi liker ham og han er dyktig i treningsarbeidet. Dette handler om muligheten til å få spille ofte nok, sier Solskjær til rbnett.no.
Før denne sesongen forsvant svensken til Malmö på lån, men partene valgte ikke å fortsette samarbeidet. Den allsidige spilleren ble hentet fra Derby i 2016.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Romsdals Budstikke skriver samtidig at svenske Mattias Moström (35) vil signere under på en ny kontrakt innen kort tid, hvor han i etterkant vil ha muligheter til å gå over til en annen rolle i klubben.
(Saken fortsetter under):

Solskjær-kontrakt innen kort tid

Det er ikke bare spillerne som er i kontraktsforhandlinger i disse dager. Forrige helg avslørte Solskjær at han forventer å skrive under på en ny kontrakt innen kort tid.
– Den skrives nok under i løpet av en ukes tid. Prikken over i-en og punktumet er det eneste som står igjen, sa Solskjær til Eurosport.no på søndag.
– Så dere er enige om en ny kontrakt?
– Ja, vi er så nære som vi kan være.
Molde tok sølvmedaljen i årets Eliteserie etter å ha vunnet mot Sandefjord i siste kamp.
– Jeg håper de er fornøyd med det jeg gjør med laget, eller det vet jeg at de er, og jeg er fornøyd med dem. Det er kjekt å være trener i Molde Fotballklubb akkurat nå, sa Solskjær.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22