– Skjer det ikke noe nå, kan det fort skje at jeg kommer hjem. Alle muligheter er åpne, sier Alexander Søderlund til Haugesunds avis. (Bak betalingsmur)
Til avisen forklarer 30-åringen at han ønsker seg bort fra St. Etienne og at det har kommet noen tilbud han har takket nei til.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Enten lønn eller at det har vært kjedelige plasser. Jeg har lyst til å dra til en kul plass og selvsagt ha ok med penger. Men hvis det sosiale er bra og familien vil trives, kan det veie mye opp, sier Søderlund.

I kontakt med både Rosenborg og Haugesund

Søderlund har kontrakt med den franske klubben frem til sommeren 2019 og utelukker ikke at han kan bli i klubben frem til da, men at det også er aktuelt å reise hjem til Norge om det ikke kommer noe bedre tilbud på bordet i og med at det norske overgangsvinduet først stenger i mars.
Franske fotballsider har den siste tiden meldt at Søderlund nærmer seg gamleklubben Rosenborg. Han bekrefter selv at han har snakket med klubben, men vil vente med å se hva som skjer før han tar en avgjørelse. Det samme gjelder for en annen tidligere klubb, nemlig Haugesund.

Bosnisk talent bekrefter mulig overgang

En annen spiller som er i kontakt med klubben i Trøndelag er bosniske Besim Serbecic. Mandag skriver bosniske medier at 19 år gamle Serbecic er på vei til Rosenborg.
Midtstopperen kommer fra bosniske FK Radnik Bijeljina. Der har han spilt på landets øverste nivå.
Den bosniske U21-landslagsspilleren bekrefter overfor Eurosport.no, via Instagram-kontoen serbecic98, at han er i dialog med trønderne.
– Ja, jeg er i kontakt med de, skriver han til Eurosport.no.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22